Hvor å fastsette en Stripped Skrue-hull

March 20

Hvor å fastsette en Stripped Skrue-hull. Vi har alle hatt problemet med en skrue får dratt rett ut av et hull og stripping ut tre som skulle holde det. Kanskje barna svingte på et gate og uttrukket hengsel skruer eller et skap døren ble svingte for brede og skruene dro rett ut. Vel, men det skjedde, trenger du nå å fastsette det strippet ut skruehullet før kan du knytte hva har løsnet. Her er noen ideer om hvordan du kan fikse din stripped skrue-hull.

Instruksjoner

•Start med alternativet åpenbare. Vurder å bruke en litt lengre og bredere skrue. For eksempel hvis strippet ut skruen var en #6, prøv å erstatte det med #8. Hvis skruen var 11/2 inches, kan du prøve å bruke en 2-tommers skruen for å erstatte den. Lengre og bredere skruen kanskje kunne bite i ferskt treverk og hold solid.

•Fyll hullet og starte på nytt. Du har alle typer alternativer for å fylle hullet, men tre gode (og enkle valg) er tre kamper, tannpirkere eller bomull batting.

•Coat på kamper eller tannpirkere med snekker er lim og nok av dem inn i hullet for å fylle den opp. At limet til tørk (et par timer), deretter kuttet dem av flush med rundt tre og sand glatt.

•Bruk bomull batting, suge den i carpenter's lim og ting som du kan rett inn i hullet. Pakke den inn tett med spissen av en liten skrutrekker. La det tørke (denne må tørke over natten) før du fortsetter.Bruke et syl eller liten borekronen å bore pilothull i reparere og deretter installere din nye skruen.

•Alternatively, bruke en blyantspisser for å gjøre et poeng på en tre dowel. Dypp skjerpet spissen i snekker er lim og syltetøy det godt inn i hullet. Avskåret av dowel nær veggen, deretter la limet tørker. Igjen, bruke en syl eller liten borekronen å lage pilothull og installere din nye skruen.

•Got et stort hull? Du kan reparere disse med treplugger. Bore ut hullet størrelsen på en tre dowel (1/4 tommers, 3/8 tommer, 1/2 inch). Dyppe slutten av plugg i snekker er lim, og putte den i hullet og la det tørke over natten.

•Skjære av dowel rustfrie, sand området glatt, lage pilothull og installere din nye skruen.

Tips og advarsler

  • Noen foreslår et produkt som "Bondo" for å reparere hullene. Problemet med disse typer produkter er når de tørre, og forherde, de ikke utvide og kontrakt på samme måte tre gjør, så de kan ende opp med å forårsake flere problemer enn en stripped skrue-hull.
  • Hvis du bruker tre kamper for å fylle din hullet, lys dem før du bruker dem. Du ønsker ikke å ha dem blusse opp fra å gni mot hverandre.