Hvor å fastsette en Storm dør som ikke lukker

March 13

Hvor å fastsette en Storm dør som ikke lukker

Storm dører pleier å holde seg oftere enn vanlig dører fordi de er ikke så solid og de er på frontlinjene av været året rundt. Når du finner at storm døren ikke lukke skikkelig, kan det fra ett av flere problemer. Den gode nyheten er at det ofte er bare et spørsmål om justere maskinvaren og stramme skruene. Alltid prøve de enkleste løsningene før flytter til mer kompliserte de.

Instruksjoner

•Åpne døren, finne den låsemekanisme (sylindriske røret på hengslene på siden som hindrer slamming av døren stenger), deretter finne dørstopperen-mekanisme av. Det er liten, flat stykke metall på låsemekanisme, omtrent på størrelse med et frimerke, det kan skyve frem og tilbake. Skyv det så langt mot hengslene på siden som mulig, så det ikke holder døren åpen hele.

•Juster låsemekanisme selv om nødvendig. De fleste er utformet med en justeringsskruen på slutten av sylinderen som peker fra hengslene på siden. Bruker din skrutrekker, skrur du skruen mot urviseren for å redusere trykket i mekanismen. Dette gjør at døren lukkes raskere. Kontroller justeringen halv sving gangen testing sluttkurs av døren hver gang. Hvis du overdrive og døren smeller nå stengt, Still inn skruen litt klokken for å øke trykket.

•Kontroller låsemekanismen for hevet skruen hoder som hindrer døren fra lukking. Eventuelt slå skruene med klokken for å stramme til overflaten.

Stå et sted utenfor storm og åpne den bred nok til å se på hengslene og metallramme som er knyttet til døren jamb. Trykk på smale ytterkanten av døren, og se å se Hvis rammen flyttes hele. Hvis den does, sikre den ved å stramme alle skruer, med klokken, i døren jamb. (Merk: Hvis døren ikke har en metallramme og henger direkte på tre dører jamb, kan du kjøre noen spiker direkte inn jamb å stramme den.)

•Bruk din skrutrekker, stramme alle hengsel skruer, slå dem med klokken. Hvis de spinner sine hull uten gripende tre når du prøver å stramme, betyr skruer eller skruehullene fjernes. Ta skruene og erstatte dem med lengre skruer som kan nå dypere, til massivt tre. (Merk: for å få strippet skruer ut, trykk på kanten av en sparkel under skruehodet å gi skruen trådene noe til grep, slå mot klokken.)

•Skyv på den andre jamb av døråpning (på siden hvor dørhåndtak lander) om det er løs. Så, stramme eller erstatte skruer som nødvendig, eller sette i noen spiker hvis det er tre.

•Visually vurdere om strukturen i døren selv er "slapp '' i hjørnene, slik at det er ikke lenger i tråd med portåpningen. Dette er et vanlig problem med eldre tre storm dører, og det er generelt mer trøbbel å fikse enn det er verdt. På dette punktet, du bedre å bare få en ny storm dør.