Hvor å fastsette en sprakk støpejern Pipe Under min toalett

June 1

Hvor å fastsette en sprakk støpejern Pipe Under min toalett

En sprakk dreneringsrør under et toalett vekker vanligvis du å sin tilstedeværelse av utseendet på lukten av kloakken gasser som lekker ut av røret. Utenfor det, vil du sannsynligvis måtte se lekkasjen eller skaden gjort av det å vite at røret er sprukket. Hvis dreneringsrør støpejern, lapp sprekken er ganske mye bare en midlertidig reparasjon. Fastsette sprakk røret ved å fjerne den skadede delen helt.

Instruksjoner

•Crawl i gjennomgangen plass rett under på toalettet, hvis mulig. Hvis toalettet på skive, rive opp gulvet rundt toalettet til dreneringsrør under. Plasser en stige under taket rett under toalettet, hvis toalettet ikke er i første etasje. Fjern Taktegl under toalettet å avsløre røret, eller skjære hull gjennom taket med en nøkkelhullet så.

•Skjære ut og fjerne delen av skadet støpejern rør. Bruk enten en Sawzall, som er en Stempelkompressorer så, eller bruk en baufil, som tar litt lenger tid enn Sawzall.

•Measure innsiden diameteren på delen du fjernet fra røret og lengden på delen bruke et målebånd.

•Measure en del av PVC-rør som har samme 3 - eller 4-tommers diameter som støpejern røret. Kutt delen av PVC-rør til riktig lengde, med en baufil.

•Tørk dreneringsrør rent og tørt, med en tørr klut. Vri skruen klemmen på en gummi oppstart mot klokken, med en skrutrekker, for å åpne støvel. Skyv en boot på hver ende av dreneringsrør støpejern. Gummi støvelen er i utgangspunktet en gummi ermet som skaper en vanntett forsegling mellom delene rør.

•Plasser stykke PVC-rør på plass i gummi støvler, med støvlene dekker endene av både støpejern og PVC. Skru skruen klemmen på hver støvel, med en skrutrekker.