Hvor å fastsette en sprakk porselen flis

May 25

Hvor å fastsette en sprakk porselen flis

Porselen, som keramikk, er en leire-baserte brikke som er generelt toppet med en høy glasur. Det eneste alternativet å reparere sprakk fliser er vanligvis å erstatte dem. Men hvis en sprekk ikke går hele veien gjennom flisen er det mulig å midlertidig fikse flisen. Porselen reparasjon kits er tilgjengelig på oppussing centers for reparasjon sjetonger og små sprekker. Selv om reparasjonen ikke er perfekt, er det ofte mye billigere enn å erstatte fliser.

Instruksjoner

•Rengjør området rundt sprekk. Sand sprekk med en fin-korn sandpapir og tørk den av med en fuktig klut. Tillate porselen flisen tørke helt.

•Mix todelt epoxy fra reparasjonssett henhold til sine instruksjoner. Noen systemer krever at du rør sammen like mengder av de to forbindelsene på en papir plate, mens andre komme i selv blande beholdere.

•Apply epoxy over sprekk i overflaten av arket. Bruk en tannpirker for å arbeide det ned i sprekken. Fortsett å legge epoxy til det sprekken, danner det litt over overflaten av arket.

•Let epoxy tørr i åtte timer. sand epoxy med en fin-korns slipepapir til det er jevnt med flis overflaten. Tørk støvet av med en fuktig klut.

•Fargeringer små mengder emaljen på lappen, prøver å blande kantene av området reparasjon med omkringliggende flisen. La det tørke i åtte timer.

Tips og advarsler

  • Reparasjon settene kommer i forskjellige farger. Selv om du sannsynligvis ikke vil finne et nøyaktig samsvar, bruke en farge som passer best flisen.