Hvor å fastsette en sprakk Pipe på utenfor elektrisk boksen

February 17

Hvor å fastsette en sprakk Pipe på utenfor elektrisk boksen

Elektriske kabelføringer er PVC rør som beskytter din elektriske ledninger fra eksponering. Alle elektriske ledninger som kjører utenfor hjemmet og angi elektriske panelet må beskyttes av elektriske kanaler. Overtid the rør kan bli sprakk og kan repareres i visse situasjoner. Men i de fleste tilfeller bør en sprakk kanal erstattes. Heldigvis med riktig verktøy og retninger kan du raskt reparere eller erstatte det sprakk kanal.

Instruksjoner

•Kontroller sprekk. Hvis sprekken på kanal er liten og mindre enn en tomme lang kan du reparere den. Bruk en tynn perle av silikon med fingrene og tørke ren overflødig. La silikon tørke i to timer før påføring et annet lag av silikon. Hvis din sprekk er større må deretter du erstatte i kanal.

Slå av strømmen ved å slå av de viktigste strømbryteren.

•Fjern ledningen fra innsiden elektriske panelet. Se der kanal kobles inn elektrisk boksen og følg ledningen. Koble ledningen med skrutrekkeren.

•Skjære på conduit. Med baufil kuttet nøye rundt vannledningen røret tre inches over sprekk og tre inches under sprekken. Bruk en liten håndholdt hacksaw for å komme rundt på conduit. Kuttet kanal forsiktig for å prøve å unngå å skade ledningen inni. Hvis du skår ledningen må du ta kontakt med en elektriker for å reparere den.

•Slip i en PVC kopling i hver ende av den gjenværende kanal. Trekk de elektriske ledningene ut så passerer kanalen ledningene. Lim både koblinger på plass ved å bruke et tynt lag av PVC sement på conduit deretter raskt trykke koplingen på plass, holde koplingen for minst 30 sekunder.

•Measure størrelsen nytt stykke PVC rør må være. Bruk målebåndet og mål fra midten på nyinstallerte koplingene. Skjær nye stykke kanal til denne størrelsen med baufil kuttet ting.

•Apply en skvett av PVC sement rundt den kuttet kanal og presse den gjennom de elektriske ledningene og i bunnen koblingen, så hold den på plass i 30 sekunder. Skyver de elektriske ledningene til elektriske panelet og fest dem på plass med skrutrekkeren. Plasser en liten mengde PVC sement rundt toppen av stykke kanal og skyve den raskt til toppen kobling mens du holder den på plass i minst et minutt.

•Vri på viktigste strømbryteren og hvis noen av effektbrytere slå, kaller en elektriker. Ledningene var skiver og må være rewired. I de fleste tilfeller hvis du var forsiktig med baufil kuttet ting er din kanal reparert.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig når du arbeider med elektrisk rør og bokser, fordi elektrisk støt kan drepe eller alvorlig skade deg. Hvis du er usikker på noen skritt eller føle på noen måte urolig om å arbeide med elektriske systemer, kan du kontakte en erfaren elektriker.