Hvor å fastsette en sprakk granitt eller Corian Countertop

October 20

Hvor å fastsette en sprakk granitt eller Corian Countertop

Granitt og Corian kan ligne men er to svært ulike materialer. Granitt er en naturlig stein ofte brukt for countertops pga tiltalende utseende og holdbarhet. Corian er laget av en blanding av leire, akryl harpiks og pigmentering. Corian er holdbar også, og kan være pigmentert slik sterkt granitt; men hvis enten overflaten sprekker, er de nødvendige reparasjonsmetoder lik, men annerledes. Fikse Corian eller en sprakk granitt hjelper countertop forlenge levetiden til disken fordi reparasjonen hindrer sprekk sprer seg.

Instruksjoner

Granitt

•Rengjør granitt med en svamp fuktet med varmt vann og mildt vaskemiddel slik sprekk ikke inneholder skitt eller rusk som vil forstyrre reparasjon. Tørr steinen med et håndkle.

•Fyll sprekk med en granitt epoxy reparasjon. Noen epoksy er klare og naturlig blander seg med de omkringliggende stein; andre har farger lagt slik at epoxy samsvarer med granitt fargen så tett som mulig. Følg alle instruksjonene på pakken for best resultat og fjerne overflødig med en barberhøvel før det tørker.

•Sand reparasjon med en fin sandpapir for å jevne ut reparasjon og gjøre det selv med omkringliggende granitt. Tørk bort noen løs sand med en klut.

Corian

•Rengjør Corian med en ammoniakkbaserte renere før reparasjon. DuPont anbefaler unngå glass renere fordi det etterlater en rest. Skyll telleren når rengjøring er fullført og tørr overflate med et håndkle.

•Sand ned små sprekker med en blå eller grå slipende pad som er inkludert i et Corian reparasjonssett. Sand ned sprekk hvis det er grunt å gjøre mindre synlig.

•Sett en epoxy reparere i Corian sprekk og tørk vekk overflødig med en barberhøvel eller klut. Tillate reparasjon tørke.

Tips og advarsler

  • Unngå å plassere varme varer på granitt eller Corian å hindre varme flekker.