Hvor å fastsette en sprakk flis

June 8

Ødelagte fliser er et problem som mange huseiere står overfor. En sprekk kan minske skjønnhet porselen flisen gulvet, og i noen tilfeller kan opprette en farlig tripping fare. Erstatte den ødelagte flisen selv kan virke som en vanskelig oppgave, men når du vet hvordan du gjør det, vil du bli overrasket over hvor lett det er. Neste gang du finner en sprekk i en brikke, ta litt tid å reparere det selv.

Instruksjoner

•Finn en lik brikke som du kan installere i stedet for sprakk flis. Kontakt lokale flis forhandler for å finne en. Du vil kanskje ikke kunne matche sprakk flis perfekt, men du kan velge en som kommer i nærheten. Sørg for at du finner en samsvarende grout farger også.

•Fjern brutt flisen. Bruke en fugemasse så eller verktøyet kniv for å skjære gjennom grout rundt den ødelagte flisen. Sette på vernebriller eller beskyttelsesbriller å beskytte øynene. Bryte flis med en hammer og meisel; deretter lirke opp fliser fragmenter. Ikke press mot rundt fliser.

•Scrape gamle mørtelen fra overflaten under ruten din meisel eller en stiv blad skraper verktøyet. Rydde opp rusk med en feiebrett og kost eller shop vac.

•Prepare litt tynn-sett mørtel i henhold til produsentens anbefalinger. Bruk en hakk murskje for å spre mørtelen på overflaten til flislegges.

•Still flisen i sted og Sentrer det. Bruk en liten blokk av tre og en gummihammer for å pund flisen på plass. Tillat det flis og mørtel sette opp over natten.

•Mix opp din pulverisert grout i henhold til instruksjonene på pakken. Bruk en gummi dupp for å tvinge grout i leddene rundt flisen. Tørk forsiktig av overflaten av arket med flottøren fjerne overflødig grout; Tørk flis med en fuktig svamp å rengjøre overflaten.

Tips og advarsler

  • Dersom sprekken er svært liten, kan det hende du kunne reparere det heller enn å erstatte hele ruten. Bruk en klar epoxy limet for å fylle sprekken; deretter lett male over sprekk med en farge som tilsvarer flisen. Forsegle den med en klar uretan tetningsmasse å holde støv og annet rusk ut av crack.