Hvor å fastsette en skrapte konkret innkjørsel

May 25

En konkret innkjørsel er ikke mer usårbar for unngår riper enn noen konkrete overflate - den stadige trafikken biler kjører over oppkjørselen nesten garanterer at overflaten vil være riper før eller senere. Du kan reparere en ripe på betongen, som oppkjørselen, gjennom bruk av makt verktøyet og forsyninger kjøpt fra en jernvarehandel. Fremgangsmåten er enkel, hvis involvert, og bør ikke forsøkes uten riktig beskyttelse for hodet, øyne, munn, hender og føtter.

Instruksjoner

•Sett stangen av første diamant puten (32-korn nivå) i hullet på slutten av den konkrete jeksel. Låse slutten av betong vinkelsliperen med låsing chuck. Koble vinkelsliperen til forlengelsen og skjøteledningen til en stikkontakt på siden av bygningen.

•Tørk scratch på oppkjørselen av med bilen pensel å fjerne løs forurensninger. Aktivere den konkrete jeksel.

•Plasser diamant pad mot kanten av scratch på én side. Trykk ned på puten som du drar vinkelsliperen sakte over scratch og tilbake igjen. Fortsett dette litt. Fjern vinkelsliperen fra betongen og slå den av.

•Fargeringer overflaten der grunnen er med pensel. Inspisere området om grunnen er nå nivå med resten av konkrete oppkjørselen - hvis ikke gjenta prosedyre med vinkelsliperen før det er.

•Bytt diamant pad med andre diamant pad (60-korn nivå). Gjenta sliping på scratch på samme måte som ble gjort. Stopp slipe scratch når kantene av scratch er så glatt som synes mulig. Børste scratch med pensel.

•Spray reaktive Herder betong på bunnen av, starter i den ene enden og sprøyting over lengden til du kommer til den andre siden.

•Gjenta sliping prosedyren igjen, men denne gangen med tredje diamond pad (120-korn nivå). Stopp slipe når du kan ikke lenger se scratch i konkrete oppkjørselen.

•DIP en pensel i betong fugemasse. Bruk lange strøk av tetningsmasse til området der scratch ble plassert. La konkrete oppkjørselen ubrukt til tetningsmasse har tørket helt - tiden tetningsmasse trenger vil bli registrert på kan det kommer i.