Hvor å fastsette en skjeve garasjeport

January 26

Garasjeporter kjører langs en rekke spor. Trekke døren opp og ned er en garasje døren åpen. Hvis åpneren justeres riktig, gå garasjeporten opp og ned i en selv bevegelse. Uten riktig justering, men kan enheten kjøre langs sporene ujevnt. Dette vil føre til at enheten å feste. Fordreining av døren vil også føre til kjøre skjeve og stikke i sporene. Vanlig justering vil hindre en skjeve dør.

Instruksjoner

•Kontroller spor av garasjen dør etter tegn på skitt eller andre hindringer. Rense sporet av garasjeporten med pensel å hindre dra.

•Kontroller døren for underskriver av fordreining.

•Skyv enden av en trekkstangen i hjørnet av døren og skru ned med en skiftenøkkel Hvis døren er skjev. Koble den andre enden til øverst på døren. Slå strekkfisk i spenning stangen før det trekker døren rett.

•Vri force justeringsskruen med klokken for å øke styrken døren åpnes for å hindre dra på én side av døren. Sett inn en skrutrekker i døråpner. Skrur du skruen med å øke døren trykket og mot urviseren for å redusere. Slå en en fjerdedel-sving samtidig holde justeringer til et minimum.

Tips og advarsler

  • Kontrollere kildene i garasje døren åpen for underskriver av rust, slitasje eller sagging. Ringe ut en profesjonell garasje døren reparasjon tekniker erstatte kildene om nødvendig. Springs er en ekstremt høy spenning og er ganske farlig å erstatte.