Hvor å fastsette en sel i et dobbelt panelet vindu

May 28

Hvor å fastsette en sel i et dobbelt panelet vindu

Fikse forseglingen på et dobbelt panelet vindu er avgjørende for dens funksjonaliteten. Vinduskarmen inneholder to ark av glass med mindre enn en tomme av plass. Denne støvsugd området kan en reduksjon i kondens og gatestøy. For å bevare denne forbedret isolasjon, må tetningen rundt rammen av et dobbelt panelet vindu alltid være på plass. Det kan imidlertid bli skadet og bæres over tid på grunn av år med eksponering for sollys, fuktighet og andre værforhold.

Instruksjoner

•Skjære tetningsmasse fra kantene på vinduskarmen med verktøyet kniv. Bruke en sparkel for å lirke det fra sømmene og Skrell resten med nål nebbtangen om nødvendig.

•Kontroller eksponert sømmene i rammen for synlig skitt eller løs rusk. Rengjør med en fuktig klut til å sikre at det er ingen miljøgifter som kan fange luft mellom rammen og nye tetningsmasse.

•Bruk verktøy kniv til å opprette en åpning i munnstykket på en tube silikon reparer. Klipp spissen tillate en perle med fugemasse ikke mer enn 1/4 tommers tykke. Legg røret i en fuger pistol.

•Sørg spissen av fuger pistolen med felles i vinduskarmen der du fjernet gamle forseglingen. Tegne det langs sømmen som du bruker jevnt Trykk på utløseren.

•Glatt silikon med en tynn, flat verktøyet når du har brukt en selv segl. Gjenta denne prosessen for hver side på vinduskarmen, og la tetningsmasse å kurere over en 24-timers periode.