Hvor å fastsette en Sagging Sealy madrass

October 15

Ifølge produsenten Sealy madrasser, noen innrykk der du vanligvis sove er normalt og indikerer at madrassen har tilpasset seg kroppens personlige konturer. Fabrikanten advarer også at mange ganger når forbrukere klager at madrassen sin Sealy er sagging, er det faktisk boks våren som er sagging og bør byttes. Men hvis du har riktig omsorg for madrassen og fastslått at et sagging problem ikke er grunn for våren, kan du enten kontakte selskapet eller bruke noen triks for å løse problemet selv.

Instruksjoner

•Determine hvis madrassen er fortsatt under garanti. Hvis du ikke har en kopi av garantien i dine, vise Garanti politikk på Sealy nettsted. Hvis det er fortsatt under garanti, kan et sagging problem fremdeles dekkes for reparasjon eller utskifting. Kontakt Sealy for mer informasjon.

Sette inn en fem-etappe boks våren, spesielt hvis du har en queen eller king sized mattress. En fem-etappe boks våren har et rigid støtteben i midten, som hjelper fordele vekten på sengen jevnere.

•Bruk et kommersielt støtte produkt. Dette er skum brikker kuttet til å fylle ut en sagging madrass på undersiden.

•Purchase et stykke kryssfiner kuttet til størrelsen på madrassen bortsett fra noen få inches på alle sider fra en oppussing butikken. Trekke av madrassen, plassere kryssfiner på boksen våren, Midtstiller tre og deretter erstatte for madrass.