Hvor å fastsette en Sagging rammemadrass

February 28

Hvor å fastsette en Sagging rammemadrass

En sagging rammemadrass reduserer kvaliteten på søvn som madrasser demping mister sin plushness over tid, og resultater i uvanlige sove posisjoner som øker sårhet i morgen. Mens standard madrasser kan vendes og roteres for å videredistribuere kroppsvekten din, begrenses en rammemadrass hvis de pute ligger på den ene siden av madrassen. En løsning for din sagging overmadrass er bare en midlertidig løsning, som til slutt må du erstatte madrassen med en høyere kvalitet madrass når de pute kontinuerlig sags med gjentatt bruk.

Instruksjoner

•Drei madrassen 180 grader. En rotasjon av rammemadrass redistribuerer vekten plassert på madrassen, og eliminerer din datamaskin ved å bytte til gjeldende plasseringen av kroppen.

•Løft opp foten av madrassen opp, og skyv en 1" tykk board mellom madrassen og boxspring der sag oppstår. Tykk brettet fungerer som et ekstra lag med støtte for å redusere sagging på madrassen.

•Kontroller sengen din boxspring for dødpunkter. En gammel boxspring er mindre effektiv støtte madrassen og din kroppsvekt, og øker sannsynligheten for sagging flekker på rammemadrass. Skyv hånden mot boxspring å teste sin støtte. Erstatte din boxspring om sin spoler sig i stedet for gi noen motstand mens skyve.

•Unzip madrasser fra madrassen hvis de pute kan fjernes, og sted overmadrass inn en front-loading tørketrommel. Sette inn tre tennisballer eller tørketrommel baller i tørketrommelen, og angi tørketrommelen til luft tørr å lo pute toppen uten å forårsake varmeskade. På tennisballer sirkulere i maskinen med de pute og sprette mot innsatsen til å redistribuere den sette fylling.

•Hit overmadrass med håndtaket på sopelime å fordele de pute fylle. Fortsette å treffe overmadrass til overflaten vises jevnere og mykere.