Hvor å fastsette en Sagging Gutter

March 20

Hvis en innbindingsmarg sags for mye, det ser stygge, og hvis sag er i feil retning, vann samler, gi mygg en yngleplass og skape lekkasjer. Det er standard å kaste takrenner 1/16 tommers per fot (2 mm per 30 cm) mot den nærmeste downspout, men enda et nivå rennesteinen vil renne. Forutsatt at pigger, klammeparentesene eller hengere er riktig installert, mest brukte en innbindingsmarg sags på grunn av snø og is skade eller fordi en stige har bøyd eller forskyves sin støtter.

Instruksjoner

•Straighten en bøyd topp ved å skyve opp på innbindingsmargen på det stedet med en snuse bar (du må sannsynligvis en stige for å nå det); eller fjerne en nagle rennesteinen topp for utskifting av låste leder av topp fast i et par låse tang og deretter trykke på siden av jaws med en hammer dra topp ut.

•Bytt en topp som falt ut eller fjernet med en gjenget rennesteinen spike. For en strammere passform, trykk et par tre slivers belagt med utvendig lim eller epoxy i spikeren hullet først.

•Fjern rennesteinen ved unclipping brakettene og koble det fra downspout(s). Dette er definitivt en jobb for to eller flere personer.

•Bytt skadet braketten. Fyll gammel skruehullene med caulk eller ytre kitt og la tørke. Installere nye braketten på omtrent samme høyde og posisjon som den gamle. Gjenta etter behov for andre parenteser og skru løs skruer før du installerer rennesteinen.

•Hvis stroppen er bøyde seg ned, trykk ned på det ca 1 tomme (2,5 cm) taket fra kanten av singel det ligger under eller fra overflaten til som det er nailed. Trekk rett under poenget i svingen.

•Hvis braketten har trukket ut av taket eller må erstatte og Taktekking er asfalt helvetesild, koble braketten fra rennesteinen og forsiktig lirke opp singel å fjerne neglene (eller skruer), eller kjøre nye festene gjennom stroppen i taket.

•Fjern monteringsskrue erstatte en skadet brakett.