Hvor å fastsette en råtten terskel Rim

March 23

Hvor å fastsette en råtten terskel Rim

Yttervindu terskel felgen laget av tre vil råtne over tid på grunn av regn og elementene. Når din vindu terskel rim har råtnet, får vann å trenge inn i yttervegg, forårsaker ytterligere vannskade på hjem. Derfor er det viktig at du reparerer en råtten vinduskarmen når du merker det har blitt ødelagt. Det er mulig at du kan reparere terskel. Men i tilfeller av ekstreme råte, må du erstatte den. Heldigvis med riktig verktøy og retninger kan du teste mengden råte og fikse det hvis mulig.

Instruksjoner

•Sett skrutrekkeren gjennom råtten vindusposten finne ut omfanget av rot. Hvis skrutrekkeren går lett mer enn en halv tomme, må du erstatte terskel. Hvis skrutrekkeren knapt går, kan du reparere det med tre epoxy.

•Scrape av noen råtnet tre som stikker ut med spatelen. Bare fjerne råtnet tre som er svulmende ut, sammenlignet med resten av vindusposten. Bruke maling pensel til å børste av alle støv eller rester av vindusposten.

•Mix tre epoxy. Blande instruksjonene varierer fra produsenten, så følg produsentens retning for den beste blandingen.

•Apply blandet tre epoxy over råtnet vindusposten med kitte kniven. Dekk alle hull og sprekker på tre til epoxy er selv med resten av ikke-råtnet tre. For å sikre epoxy la kurer, det tørke over natten.

•Fjern overflødig epoxy og forme epoxy med tre Raspen. Slik at oppdateringen er selv med resten av tre, lett sand det med sand papir.

•Apply primer og maling til vinduskarmen slik veden er vanntett. Les paint can's retning for tørketid mellom maling strøk.