Hvor å fastsette en Panel av en Vinyl gjerde

August 8

En vinyl gjerde er lav vedlikehold siden den ikke ruster som kan skje med et gjerde laget av stål. Vinyl er utsatt for skade, men og kan bli revet eller riper fra elementer eller hærverk. Du kan løse et panel av vinyl gjerde som er blitt skadet ved å erstatte vinyl. Nødvendige forsyninger kan kjøpes fra en jernvarehandel. Du trenger også noen vanlige verktøy funnet rundt huset.

Instruksjoner

•Skjære ut panelet på vinyl gjerde som er skadet falsen med verktøyet kniv, bruker en rettlinjet. Plass vinyl arket på en arbeidsflate. Plass kutte vinyl panelet på vinyl arket. Spor et omriss rundt kutte vinyl panelet på vinyl arket med fett blyant. Kast klippet vinyl.

•Measure 2 inches ut fra disposisjonen på alle sider. Tegn et omriss rundt eksisterende disposisjonen med fett blyant med dette målet. Kuttet ut disposisjonen nettopp trukket falsen med et verktøy kniv og en rett kant. Skjær et annet panel av vinyl på samme måte som den nettopp gjort.

•Fyll vinyl reparere sammensatte i en plast bolle, tilsett vann og bland det med en tre rør pinne henhold til instruksjonene som er inkludert. Bruke sammensatte på kanten av en plast slikkepott. Kjør kanten av spatula mot sidene, toppen og bunnen av en side av en vinyl panelene. Plass vinyl panelet mot området av gjerdet. Trykk sidene av vinyl panelet mot gjerdet.

•Plugg en varmepistol strømledningen inn i en skjøteledning og pluggen fra utvidelsen ledningen til en stikkontakt på siden av huset for strøm. Aktivere varme pistolen. Bruk den varme luften fra varme pistolen mot vinyl mønsteret å følge sammensatt på vinyl panelet til vinyl av gjerdet. Fortsette å bruke varmen fra varme pistolen som instruksjonene som følger med sammensatte. Fjern varmepistol og Avkjøl vinyl tidsperioden som er angitt i instruksjonene.

•Apply sammensatte til kanten av spatula. Kjøre kanten av spatula mot sidene, toppen og bunnen av en side av andre vinyl panelet. Bruke sammensatte til hele overflaten av vinyl panelet.

•Legg siden av vinyl panelet som har sammensatt på mot vinyl panelet fra den andre siden av gjerdet. Bruke varmen fra varme pistolen tidsperioden som er angitt i instruksjonene. La vinyl panelet kjøle for tiden angitt i instruksjonene når du kobler fra skjøteledningen fra varme pistolen og fra vekselstrømuttaket.

•Spray panelene på begge sider av vinyl gjerde med vinyl renere. Tørk begge sider med en myk klut. Tørr begge sider med en tørr, myk klut. Vaske resten av gjerdet på samme måte.