Hvor å fastsette en over bakken Pool Liner som har trukket fra kanten

April 25

Når du har problemer med din bassenget liner, kan ditt første instinkt være å kalle en profesjonelle basseng reparatør. Dette er vanligvis en god idé hvis du har ingen erfaring reparere svømmebasseng liners, eller hvis du har ingen anelse hva problemet er. Du kan vurdere forsøker å løse problemet selv, men, for å spare penger. For eksempel kan du løse en over bakken pool liner som har trukket fra kanten selv.

Instruksjoner

•Kontroller duken å avgjøre hvor har det blitt løs fra sporet. Duken er mest sannsynlig knyttet til kanten av bassenget med et spor som duken er låst til.

•Kontroller for rynker etasje bassenget. Hvis det er en masse rynker, kan det hende du skyve dem mot kanten gi duken mer slakk for å koble den til igjen. Hvis det fortsatt ikke nå, må du tømme vann fra bassenget.

•Tøm bassenget om morgenen på en varm, solrik dag. En oppvarmet liner er lettere å strekke.

•Få i Tom bassenget og stå på duken i midten av bassenget. Skyv duken mot kantene av bassenget. Dette vil ta noe styrke, så kan du få hjelp av noen sterke venner.

•Fyll opp bassenget med 3 inches vann mens du er fortsatt i den. Varmen fra solen vil fortsette å hjelpe duken strekke, mens vannet vil holde i stedet området av duken som allerede er strukket.

•Hold strekker duken før du kan få det tilbake til toppen av sporet. Skyve den helt innsiden låse duken tilbake på plass på kanten. Fyll opp resten av bassenget når du er ferdig.