Hvor å fastsette en oppvaskmaskin sandete retter

March 16

Hvor å fastsette en oppvaskmaskin sandete retter

Oppvaskmaskinen er ment for å gjøre retter ren og klar, men noen ganger innskudd er en modig film på plater og briller. Sandete retter har flere årsaker, fra skitne oppvaskmaskin til hardt vann buildup på varmeelementet. For å unngå sandete retter, ta skritt for å sikre at oppvaskmaskinen er rent og endre hva du putter i enheten å bekjempe buildup.

Instruksjoner

•Ta oppvaskmaskinen filtrere fra hverandre og rengjør det grundig. Fjern de interne brikkene i henhold til produsentens instruksjoner. Nyt plast filteret i en vask full av varmt såpevann vann i 30 minutter å bløtgjøre bakt-on partikler. Skrubbe filteret med en rengjøring svamp og la den lufttørke. Erstatte den etter anvisningen.

•Tørk ned innsiden av oppvaskmaskinen med et mildt rengjøringsmiddel spray og en rengjøring fille. Fokus på hjørnene av oppvaskmaskinen, samt plass rundt dørpakningen. Bli kvitt noen matrester, svart mold og slimete buildup bruker kluten. Tørk innsiden med en ren våt rag å eliminere noen rengjøringsmiddel rester.

• Kjør en syklus av oppvaskmaskinen bruke pulverisert sitronsyre. Start syklusen når oppvaskmaskinen er tom. Hell av pulverisert sitronsyre i vaskemiddel koppen og lukke den. Kjøre syklusen som normalt, og se om den hvite kornete buildup på varmeelementet er borte eller betydelig redusert. Hvis ikke, kjører en syklus med sitronsyre.

•Legg sitronsyre til hver belaste retter du vaske. Hell pulverisert oppvaskmiddel i koppen til den er halvveis full. Fyll den andre halvparten med pulverisert sitronsyre. Hvis du bruker en rett vaskemiddel tab, plassere kategorien på gulvet i oppvaskmaskinen og fylle vaskemiddel koppen halvveis full av sitronsyre.

• Kjør vannet i kjøkkenet synke på varme i 1 til 3 minutter før du starter oppvaskmaskinen. Dette fjerner alle lunken eller kaldt vann fra å gå inn i oppvaskmaskinen og tillater varmt vann enheten umiddelbart. Parabolen vaskemidler oppløse bedre i varmt vann og er mindre sannsynlig å forlate sandete rester retter.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med forskjellige typer og mengder oppvaskmiddel. Pulver og gel kan utføre annerledes i enheten. Også spille med hvor mye vaskemiddel det tar for å vaske retter. Noen ganger kan overbelastning apparatet med for mye vaskemiddel føre til sandete retter.