Hvor å fastsette en Moen badekar tappekran

March 2

Hvor å fastsette en Moen badekar tappekran

Hvis din Moen badekar tappekran plutselig begynner å lekke vann, kranen deaktiveres ikke helt eller håndtaket ikke flytte enkelt, kan det være en utslitte eller ødelagte ventil patron. Ventilen kassetten styrer varmt og kaldt vann utdata fra den badekar tappekran. Dette kan repareres blekkpatronen ved hjelp av noen grunnleggende verktøy. Det er mulig å gjøre dette selv, og det vil spare deg et par dollar.

Instruksjoner

•Shut av vanntilførselen til badekar kranen ved å slå vannet ventilen til høyre. Vannet ventilen er vanligvis plassert i nærheten av badekaret eller i kjelleren i hjemmet.

•Pry av dekorative hetten på badekar kranen med en flat skrutrekker. Fjerne den ene skruen på undersiden av badekar tappekran håndtak med en flat skrutrekker og dra håndtaket fra kranen. Løsne skruene på escutcheon plate med en flat skrutrekker, som ligger på veggen bak kranen.

•Trekk ut beholde klippet med et par nål nebbtangen. Dette ligger i den øvre delen av ventilen kassetten og holder den på plass. Etter beholde klippet er fjernet, grip ventil kassetten med de nål nebbtangen og lett vri frem og tilbake for å løsne den.

•La den nye ventil patronen tilbake i stedet der den gamle var. Dobbeltsjekk at bokstavene "HC" er på toppen og sporene av kassetten linje med sporene på ventilen. Det skal festes på plass. Skyv beholde klippet tilbake på toppen av kassetten, og det bør lås på plass.

•Sett-koble kranen håndtaket ved å stramme den ene skruen med en flat skrutrekker. Blunk dekorative hetten tilbake på plass på håndtaket. Erstatte escutcheon plate ved kø hullene på veggen og sette inn skruene. Fest skruene med en skrutrekker.

•Vri vann på og test som den nye patronen fungerer.