Hvor å fastsette en Light Fixture

February 19

De fleste standard lysarmaturer er svært enkle elektriske enheter. Bak alle dekorative ting er hvert lys litt mer enn en gjenget socket (der lyspæren skruer i) koblet til to ledninger. Disse trådene er tredd gjennom kampen og koble til ledningene krets i boksen elektrisk i veggen eller i taket. Når et innslag synes å handle, er det første du lyspæren. Problemet er ofte bare en utbrent pære eller en pære som ikke er ødelagt i langt nok. Hvis det ikke pære, er det trolig i kontakt eller bryteren.

Instruksjoner

•Shut av strømmen til lampen er krets ved ditt hjem service panel eller sikring. Hvis du tror sterkt problemet ligger i lampen er innebygd bryter, gå videre til trinn 5. ellers kan du fortsette med trinn 2.

•Prøv den enkleste løsningen første: Bruk en liten flathead skrutrekker eller p-nese tenger å lirke opp kategorien metall i bunnen av kontakten. Gjenopprett strømtilførselen til kampen og test stikkontakten med en god lyspære. Hvis det ikke fungerer, slå av kretsen i panelet igjen og fortsette til trinn 3.

•Fjern kampen Dekkramme eller basere for å avsløre ledninger i boksen elektrisk. Om nødvendig, har en hjelper støtte kampen mens du arbeider. Inspisere ledningsnett forbindelser for å se om noen har løsnet. Sikre noen løse tilkoblinger og installere lampen. Gjenopprette makt og teste lampen igjen. Fortsatt ingen lys? Slå av kretsen før du går videre til trinn 4.

•Fjern kampen, om nødvendig, til monteringsskruene for fornærmende kontakten. Hetten av alle synlige kabelendene med wire nøtter (bare i tilfelle at strømmen er slått før lampen installeres). Skru eller unclip kontakten fra innslag montering og koble ledningene fra kontakten. Få kontakten til butikken for å finne et tilsvarende erstatning. Installere de nye socket og kampen ved å reversere trinnene du å ta det fra hverandre. Gjenopprette makt og teste lampen.

•For å erstatte en innebygd bryter, sikre makt er av, så festeanordningen lys fra boksen elektrisk. Koble innslag ledningene fra bryteren terminalene eller wire kundeemner, deretter fjerne bryteren fra kampen. Få bytte til en jernvarehandel å finne et tilsvarende erstatning. Installere den nye svitsjen og kampen ved å reversere trinnene du å demontere dem.. Gjenopprette makt og teste lampen.