Hvor å fastsette en lekk toalett vann drypper fra tanken

June 21

Hvor å fastsette en lekk toalett vann drypper fra tanken

En dryppende toalett tank kan føre til subfloor skader og kostbare reparasjoner dersom ikke adressert. De fleste feilsøking og reparasjon er enkle og billige, og de kan fullføres med verktøy fra en typisk hjem verktøykasse. Når stramme nøtter på toalett deler, stram godt plassert, men ikke stramme. Porselen sprekk med for mye press. Finger stramme først, deretter bruke en skiftenøkkel akkurat nok til å tettsittende montering.

Instruksjoner

•Kontroller hver joint langs bunnen av toalett tank. Vanligvis som inkluderer hold ned boltene som fester tanken bollen, fylle ventil ballcock vedlegget og fyll røret fører til at valve. Kjøre fingeren rundt hver passende å avgjøre hvilken lekker. Prøve å slå nøtter for hånd for å se om de er løs. Kontroller om nøtter er tettsittende ved å stramme med en skiftenøkkel.

•Bytt skiver hvis alle nøtter er riktig strammet og drypp på nytt.

•Drain tanken av flushing toalettet etter at du har deaktivert matingssystemer ventilen. At valve ligger nær gulvet eller veggen der vannforsyning røret framgår.

•DAB sist av vann fra tanken med en svamp.

•Løsne innredning med en skiftenøkkel. Hvis du erstatter skiver for hold ned bolter, plasserer en flathead skrutrekker til bolten inne tanken å holde den stødig mens du løsne mutteren under tanken. For fyllet ventil og levere linje, løsne koblingen og mutteren. Erstatt alle slitt skiver med nye skiver av samme størrelse og type. Merk at ballcock ventil vaskemaskinen er vanligvis kjegleform.

•Stram alle nøtter og koblinger, og slå vann ventilen tilbake på.