Hvor å fastsette en lekk tappekran slange

September 26

Hvor å fastsette en lekk tappekran slange

Tappekran slanger tilkobles vann tappekran stammer under vasken. Tappekran slangen kalles også en tappekran vannforsyningen linje, og det er for kaldt og én for den varme. De er koblet til enten en stengt av for varmt og kaldt vann rør eller rør direkte hvis det ikke er ingen slår offs. Over tid, kan vannforsyning linjene ha og sprekk, forårsaker dem til å lekke. Når det skjer, er det beste å gjøre erstatte dem. Vann koste ca $5, ifølge 2010 priser, og de kan byttes i ca 10 minutter.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til kranen deaktiverer Avslutt under vasken alle måte måten til høyre. Hvis det er ingen enkeltpersoner stengt offs under vasken, må du slå av viktigste vannforsyning slås av i hele huset.

Frakobles slangen blir erstattet fra kranen stammer med en skiftenøkkel. Ved hjelp av samme skiftenøkkelen, koble vannforsyningen linje fra avviklingen av, eller hvis det er ingen slår av, fra vannrøret. Når skru vannforsyningen linje fra avviklingen av eller vannrøret, forstå avviklingen av eller vannrøret med kanal låser slik at vannrøret ikke får vridd og brutt.

Sette inn nye vannforsyningen linje av hånd-stramme mindre slutten av avviklingen av eller vannrør og større slutten av kranen stammen. Bruk en skiftenøkkel til tettsittende nøtter i stedet. Må ikke strammes.

•Vri på vann og test kranen. Hvis det er noen dråper vann kommer fra tappekran stammen eller avviklingen av eller vannrør, skru mutteren på vannforsyningen linje i stedet hvor det lekker. Skru mutteren litt om gangen til dryppe stopper.