Hvor å fastsette en lekk taket billig

May 22

Hvis en taket lekker lenge, oppstår alvorlig tre skade. Fuktighet vil råtne veden på taket og bjelkene som støtter den. Det vil skade veggene i hjemmet, tak og gulv. Hvis din taket lekker, må du reparere den raskt. Hvis du er stramt penger, er det en virkelig billig, men effektiv måte å gjøre det.

Instruksjoner

•Gather din forsyninger. Bruke en stige til å ta dem opp på taket. Inspiser grundig taket før du plasserer din fulle vekten på den. Hvis lekkasjen har vært det en stund, så er sjansene veden er råttent og du kunne falle. Gå til stedet til taket som lekker. Identifisere det nøyaktige området der vannet passerer gjennom.

•Bruk et verktøy kniv å skjære tipset slutten av røret Black Jack taket sement. Gjøre stykket på en vinkel, 1/4 tommer fra spissen. Legge røret taket sement i caulk pistolen. Trykk på avtrekkeren til sement er synlig og om å sive ut. Sement er svart og plast basert. Ikke la den bli på fingrene eller klær.

•Bruk hammer til pund i alle negler som stikker i den skadede delen. Når du pund kan spiker i du fylle hullene i og opphøre vannet lekker der negler er. Sørg for å få hver nagle som stikker opp, selv de som kan dekkes av helvetesild.

•Plasser spissen av tube caulk rett ovenfor den mest merkbare delen av lekkasjen. Trykk på avtrekkeren gjentatte ganger til sement taket fritt kommer ut. Fyll i levedyktig sprekker, tårer eller hull. Bruk en sjenerøs mengde, slik at taket sement til å fylle i området, uansett hvor mye det tar. Når det er rikelig med taket sement brukes, stopper klemme avtrekkeren og bruk spissen av tube caulk for å glatte sement i den skadede delen jevnt.

•Dekk alle omkringliggende sprekker, sømmer, hull og tårer med taket sement og glatt.

Tips og advarsler

  • Taket sement er ment som en midlertidig Fiks. Taket bør skal repareres så snart som mulig.