Hvor å fastsette en lekk tak på grunn av is dammer

April 24

Is dammer er buildups is langs kanten av taket som forhindrer at smeltende snø og is ut riktig, skape en dam av vann mellom dammen og taket. Dette skjer når varme fra loftet smelter snø på taket. Som temperaturen stiger igjen, fryser de smeltende snøen, opprette en oppbygging av isen på takets edge. Avhengig av alvorlighetsgraden av Isdammen og sesongmessige temperatur, kan dette føre til en lekk taket. Hvis du har sett din taket lekker, umiddelbart ta vare på isen demninger å hindre ytterligere skade.

Instruksjoner

•Fyll et par strømpebukse med veisalt pellets. Fyll hver etappe.

•Tie strømpebukse av på livet. Legge eventuelt gummi band rundt etappe hver 4-5 inches, for å opprette "rom" - Dette bidrar til å hindre at alle pellets clumping sammen i foten av strømpebukse.

•Gjenta trinn 1 og 2 for å opprette nok issmelting enheter å plassere hver 3 fot takets kant.

•Plasser is-smelting enheter på taket ditt, bruke en stige. Tillate 1 fot i enheten å henge over rennesteinen. Svinge fot 180 grader, lage en rett linje fra strømpebukse, vinkelrett taket ryggen. Kalsium klorid vil umiddelbart gå til jobb smelter isen og snø. Som isen smelter, Isdammen løses og vann vil ikke sive gjennom taket og føre en lekkasje.

Tips og advarsler

  • Hvis lekkasjene er spesielt ille, kan du vurdere å kalle en profesjonell for å diagnostisere alvorlighetsgraden av skaden.