Hvor å fastsette en lekk PVC-rør på felles

December 13

Å permanent fikse en lekk PVC pipe felles, må du fjerne den og erstatte den med en ny. Selv om dette kan virke som en komplisert prosess, i virkeligheten er det relativt enkelt. PVC ledd koble to PVC-rør for å fullføre en del av avløp. En lekker felles kan være et stort problem, avhengig av alvorlighetsgraden av sprekken og mengden av vann som strømmer ut av lekkasjen. Heldigvis kan du erstatte felles deg til en brøkdel av prisen det ville koste å leie en rørlegger til å reparere den.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til huset. Vannforsyningen linje ventilen ligger på supply linjen kjører fra vannforsyning til huset. Vanligvis ventilen er plassert på linjen nær vannforsyning og er tydelig merket. Slå ventilen til "Av" posisjon.

•Vri på flere rør og kraner rundt i huset å tømme helt det samme vannet i rørene. La dem åpne til vannet strømmer ut av dem, og Lukk dem.

•Skjære lekker PVC felles tilkoblingsrør av med en baufil. Kutt forsiktig delen av røret på begge sider av der den kobles til vanlig røret. Kuttet rørene flush kantene på begge ender av. Etter klipping, bør du ha hele lekker PVC felles.

•Purchase en ny PVC ledd. Ta den gamle felles til en jernvarehandel og kjøpe en ny felles basert på dimensjonene av gamle. Den nye felles må være minst 2 inches lenger på begge ender å imøtekomme eksponert kuttet røret.

•Sand kantene av eksisterende røret og begge ender av nye PVC felles. Fjerne lim eller skitt som kan finnes i eksisterende røret. Rengjør felles og rør med en myk klut.

•Sett den eksisterende rør i begge ender av PVC. Begge ender må inn helt til å sikre en komplett sel når limt eller sementert.

•Fjern felles og bruke lim eller PVC sement på utsiden av begge ender av PVC-rør og innsiden av PVC. Bruke limet rikelig. Sett fast rørene innom. Tillat lim eller sement tørke etter tiden anbefales på etiketten. Slå på vannet ventilen etter den anbefalte tiden har gått.