Hvor å fastsette en lekk drenering grøft

August 2

Drenering grøft lekkasjer kan være små siver områder eller store hull. Du må bestemme omfanget av feilen før du bestemmer hvilken handling du vil utføre for å rette problemet. Kostnaden for materialer, arbeidskraft og utstyret og holdbarhet av reparasjonen er viktige hensyn. Viktigheten av å gjøre reparasjonen er en kritisk faktor. Hvis du kan vente til det er liten eller ingen flyt eller kunne stenge strømmen, vil de fleste reparasjoner forenkles. Hvis behovet for reparasjon er presserende og du kan ikke stoppe flyten av vann, kan det hende du kunne foreta en midlertidig Fiks.

Instruksjoner

Mulige midlertidig reparasjoner

•Stasjon to tre innlegg i jorden på kantene av grøfta, en på hver side, Ben under lekkasjen. Form en lengde på metallplater som er fire føtter lenger enn grøft defekt området i U form eller halvert en metall kulvert. Sett ene enden av formet metall i grøfta tre eller fire fot over lekkasjen. Holde på én side og la vannet presse kulvert på plass, med den motsatte enden stoppet mot innlegg.

•Skyv pulverisert eller klumpet seg bentonitt leire til utsiden av sive eller lekkasje. Hold på plass til bentonitt er fullt svulmet. Deretter bruke bentonitt på innsiden av drenering grøft. Start minst to fot over sive eller lekkasje hvis lekkasjen viste bredt spredt på utsiden. Sett bentonitt i et plastrør og legge en liten mengde vann til bentonitt i en ende av røret for å la det svelle. Sette inn en runde pinne som en push mekanisme i den andre enden av røret, og raskt tube bentonitt inn i hullet på innsiden av drenering grøft og presse bentonitt fra røret i hullet. Fjern sakte røret.

•Sett posisjon sandsekker langs indre bredden av grøfta å avlede vannstrømmen fra siden som lekker.

Permanente reparasjoner

•Velg mellom skrøpelige fôr materialer, solid materialer som metall kulvert, fliser og betong eller fleksible vanntett liners.

•Prepare på sidene og bunnen av grøfta rengjøring, utvide og utjevning hvor nødvendig når vannet er borte eller er slått av.

•Linje defekt området av grøfta med din valgte materiale.