Hvor å fastsette en Kohler vask sprøyta

January 19

Hvor å fastsette en Kohler vask sprøyta

Kohler er kjent for sitt kjøkken og Bad kraner og kamper, mest som tilbyr individualisert, stilig design. Kohler kjøkken synker har sprøyter for rengjøring rundt vasken og skylling og tilberede frukt og grønnsaker, blant annet bruker. Når din Kohler vask sprøyta funksjonsfeil eller slutter å fungere, kan det være en ulempe. Du kan feilsøke og løse din Kohler sprøyta selv i noen få enkle trinn.

Instruksjoner

•Kontroller rundt spissen av Kohler vask sprøyta og strålesamleren hullene der vannet kommer ut for mineralforekomster som kan ha dannet. Mineralforekomster kan dekke en stor del av hullene på sprøyta, forårsaker det å skyte en lavere vanntrykket. Fjern vask sprøyta hodet fra sprøyta ved å vri den. Suge den i en 50/50 blanding av hvit eddik og vann i et par timer.

•Look på omkasteren ventilen på kjøkkenkran; den leverer vann til vask sprøyta. Hvis din AVLEDERVENTIL er utslitt eller tett, kan det forårsake din vask sprøyta har et lavt vanntrykk. Fjern omkasteren ventilen ved å slå av vannforsyningen og fjerne ventilen fra kranen hodet med en tang. Rengjøre omkasteren ventilen med vann, oppvaskvann såpe og en myk børste. Hvis den er dekket av tunge mineralforekomster, suge den i en 50 løsning av hvit eddik og vann for et par timer før du feilfri den.

•Examine Kohler vask sprøyta slange for lekkasjer, sprekker eller overdreven slitasje. Dersom slangen er skadet, kan du erstatte den ved å følge instruksjonene i brukerhåndboken for Kohler vask sprøyta.