Hvor å fastsette en knirkende Patio skjermen dør

October 17

En skjermen dør skille en uteplass fra huset er viktig å la luften i og holde feil. Store skjermen dører opererer på valser eller glir. Valser eller glir gi midler for å åpne og lukke døren lett. Over tid, og bruk, valser eller glir blir slitt og kan knirker. De kan også bli stiv og forårsake døren til dra når åpnes eller lukkes. Dette problemet er løst med en skrutrekker og smøremiddel.

Instruksjoner

•Locate valser eller glir på bunnen av skjermen døren. Hvis bunnen av døren drar på banen, trenger valser eller glir justering.

•Fjern skjermen døren fra spor ved å holde det med begge hendene og løfte opp og ut. Plass skjermen døren på sin side å få tilgang til bunnen der valser eller glir ligger.

•Juster valser eller glir med en skrutrekker. Vri justeringsskruen roller med klokken til lavere rullen ned, som løfter nederst på døren av sporet. Justere både valsene på bunnen av døren til samme høyde. Hvis døren har glir, løsne beholde skruen, skifte glir og skru.

•Spray et smøremiddel på valser eller glir, og på døren banen. Erstatte døren ved å sette toppen, og deretter skyve i bunnen. Rulle døren og tilbake et par ganger å innarbeide smøremiddel og teste dørens operasjon.