Hvor å fastsette en klesvask tappekran

March 1

Hvor å fastsette en klesvask tappekran

Reparere en klesvask kranen er litt annerledes enn reparasjon en vanlig tappekran. Hvis problemet er bare en lekkasje, kan det ofte repareres ved å bare stramme pakking mutteren på kranen med en tang. Men hvis dette ikke er løsningen, kan så det være slitt ut følgeseddelen eller korrodert vaskemaskinen innen. Heldigvis er tar kranen fra hverandre langt mindre vanskelig enn det kan virke å være.

Instruksjoner

Slå av vannet på enten ventilen under badekaret eller viktigste utkobling ventilen. Viktigste utkobling ventilen er vanligvis plassert i en kjeller eller crawlspace. Avløp overskytende vann fra kranen før du begynner å unngå rot.

•Fjern alle dekorative hetten som kan feste eller skru på håndtaket. Hvis tang er nødvendig, fylle dem med noe du ikke skader noe. Bruk skrutrekkeren til å skru håndtaket (Hvis du har en eldre vask, håndtaket kan ikke engang være festet til kranen).

•Fjern pakking mutter (den siste biten skille faktiske kranen fra bitene du har fjernet) ved å vri det mot urviseren med wrench. Dette vil utsette pakking.

•Being Merk deg hvilken vei det ble satt på, pakke pakking. Undersøke tilstanden: Hvis det ser slitt og tynne, må den kanskje byttes.

•Fjern hele stammen ved å skru ut den og undersøke tilstanden. Tette inne er en tydelig indikator problem. Forsiktig rengjøre unna chips på utsatte tappekran hulrommet med et ikke-slipende rengjøring verktøy som en fille. Rengjør trådene på stammen og være sikker på at de ikke skadet eller slitt ned.

•Ta en kikk på vaskemaskinen på stammens nedre enden og messing skruen holde den på. Hvis vaskemaskinen er flat, riflet eller slitt, må byttes. Se etter skader på skruen også.

•Ta eventuelle skadede delene pakking mutter, pakking, stilk, håndtak, vaskemaskin eller messing skru til en jernvarehandel og er hjelpe deg erstatte dem.

•Sett sammen kranen i omvendt rekkefølge beskrevet ovenfor, og slå vannet tilbake på.

Tips og advarsler

  • Hvis kranen er fortsatt ikke fungerer eller lekker, kan så det være interne skader. Det er best å kontakte en rørlegger i dette tilfellet som det kan være vanskelig å diagnostisere mer alvorlige problemer uten riktig trening.
  • Vær forsiktig når du arbeider med avløp. Pass alltid på at varmt vann ikke er aktivert.