Hvor å fastsette en kar tut lekker vann

February 9

Hvor å fastsette en kar tut lekker vann

Hvis din badekar tut lekker vann betyr det er et problem med avtakbar ermet som holder tuten kampen til vannrøret. I hver tappekran er det en indre rør som leverer vann fra viktigste røret til kranen. Hvis tilkoblingen til røret er slitt, vann lekker fra kampen. For å reparere dette og stoppe lekkasjen er den enkleste og mest effektive metoden en fullstendig utskifting av tuten. Det tar bare omtrent en halv time å fullføre denne oppgaven.

Instruksjoner

Slå av vannet ved å lukke viktigste vannet ventiler.

•Locate skruen på undersiden av tuten nærmest av dusj veggen. Skru ut den med en Allen fastnøkkel og skyv tuten av pipen. Hvis det er ingen skruen, har du en skrue på tuten. Bare slå hele tuten til venstre og fjerne den. Forstå slutten med en kanal tang og slå hvis tuten ikke rikke først.

•Fjern Teflon tape på slutten av tråder (hvis det er en skrue-på-enhet) og erstatte den med to omslag av fersk Teflon tape. Plasser den nye tuten på slutten av tråder og slå den til høyre for å installere. Hvis dette ikke er en skrue-på enhet, bare Skyv kranen over røret, deretter installere og skru i bunnen av tuten.

•Vri vann på og test den nye tuten. Hvis lekkasjer likevel oppstå gjenta installasjonsprosessen. Bruk mer Teflon tape for skrue-på enheten, eller presse avtakbar enheten lenger tilbake, og trekk festeskruen.