Hvor å fastsette en innfelt tappekran

June 25

Hvor å fastsette en innfelt tappekran

En rekke kran design brukes i dusj, men innfelte dusj kranene er en smule flere utfordrende å reparere enn andre tappekran. Kranen er i dusjens wall, er tilgang til kranen ikke mulig med en tradisjonell skiftenøkkel fordi skiftenøkkel ikke kan nå bunnen av ventilen. Du løser dette problemet, kreves det en spesiell socket. På baksiden av ventilen er en gummi skive og en plast vaskemaskin. Hvis ventilen lekker, er sjansene gode for at en eller begge av disse skiver har sviktet.

Tilgang til kranen

Når du fjerner kraner, må du først deaktivere dusjens vannforsyning. Noen dusjer har utkobling ventiler i et nærliggende skap eller bak tilgangspanel. Hvis hjemmet ditt ikke har dusj utkobling ventiler, slå av vannet på ventilen ligger vannforsyning. Fjern kranen håndtaket beholde skruen og dra i spaken av kranen. Håndtaket beholde skruen ligger vanligvis i midten av håndtaket. Håndtaket er ofte skjult bak en dekorativ forbokstav. Lirke hetten av håndtaket med en skrutrekker til skruen. Noen kran design i stedet har en liten justeringsskruen i bunnen av håndtaket. Løsne justeringsskruen med en hex fastnøkkel til å frigi referansen. Med håndtaket fjernet, må du fjerne escutcheon plate fra veggen til ventilen. Fjern skruene i ansiktet av platen med en skrutrekker og trekk plate av veggen.

Fjerne kranen

Merk at en stor panseret mutter omgir spissen av ventilen. Mutrene panseret i retning mot klokken med en skiftenøkkel til mutteren løsner fra kranen. Bunnen av funksjonene ventil en knudrete kant tilpasset en socket. Selv om det er noen variasjoner i tappekran størrelser, plass mest innfelte kraner en 29/32-tommers eller 31/32-tommers dyp socket. Vurdere å kjøpe en dusj valve socket skiftenøkkel, hvis du ikke har en dyp kontakt riktig papirstørrelse. Som en dyp socket, en dusj valve socket skiftenøkkel kan komme inn i veggen langt nok til å slå en innfelt tappekran. Verktøyet inn i veggen og slå kranen i retning mot klokken til det løsner fra vannforsyning røret.

Erstatte skivene og remontere kranen

Er gummi skive bakenden av ventilen. Vaskemaskinen er sikret til ventilen med en messing stamme skruen. Fjerne messing stamme skruen med en skrutrekker til å løslate spindelen fra kroppen av kranen. Spindelen er sylindrisk stangen som glir gjennom midten av ventilen. Forkaste gummi skive, og skyv plast vaskemaskinen av spindelen. Dette er en anledning til å fjerne eventuelle mineralforekomster som har samlet seg på ventilen ved scrubbing ventilen med en stålbørste dyppet i hvit eddik. Før remontere kranen, bør du coat den nye skiver med varmebestandig fett. Skyv den nye plast vaskemaskinen på spindelen og sett spindelen gjennom kroppen av kranen. Plasser den nye gummi skiven på bunnen av spindelen, så sett og skru messing stilk gjennom midten av vaskemaskinen og til spindelen.

Installere kranen

Installere kranen er i hovedsak baksiden av fjerne ventilen, men du må morsjon seg å unngå skade kranens emner eller tråder i kranens vannforsyning rør. Hånd-stram ventilen inn i vannforsyningen røret slik at kranens tråder justere med rørets tråder. Med tråder justert, stram ventilen inn i røret med dype kontakter eller dusj valve socket wrench bare til ventilen er tettsittende. Bruke for mye kraft her kan skade ventilen og bryte røret. Stram panseret mutteren onto drikkepengene av kranen til mutteren er tettsittende. Plasser escutcheon plate over ventilen og mot veggen og stram den platen skruene. Installer håndtaket og aktivere vannforsyning.