Hvor å fastsette en innfelt lys som er for høy

February 19

Hvor å fastsette en innfelt lys som er for høy

Ifølge belysning Showplace tar dempet belysning mange belysning problemer i ditt hjem fra Generell belysning, oppgave lys og selv aksent belysning. Trim design varierer mye på grunn av allsidigheten til dempet belysning og avhengig av trim du velger, din innfelt lys kontakten kan være for høy til riktig trim og lyspæren. Lavere en innfelt lys å passe pære og trim til din innfelt lys, gi ditt lys et mer tiltalende utseende og tillate trim og pære samarbeide for belysning behov.

Instruksjoner

Slå av elektriske strømmen innfelt lys deaktiverer breaker i elektriske hovedpanelet.

•Fjern lyspæren fra innfelt lys og fjern lyset trim. Dempet belysning trim festes til innfelte lyset kan små kilder som knytte til trim og fest deretter til nøkkelhullet spilleautomater i kontakten plate; slipp kilder for å fjerne trim. Noen trimme vil legge av sommerfugl fjærer holdt i innfelte bolig av spenningen plasseres på L-flikene på innsiden av huset. Denne typen trim er fjernet av gripe trim med hendene hvor den møter taket og trekke direkte ned mot gulvet. Dette eksponerer sommerfugl kilder, slik at du kan presse våren ledningene mot hverandre og trekker dem ut av L-kategoriene og innfelte bolig.

•Lavere kontakten plate. Innfelt lys kan socket er knyttet til en kontakten plate holdt stasjonære av en vingeskruen. Løsne vingen-mutter ved å dreie det mot klokken med fingrene og lavere socket platen til din ønsket høyde.

•Sett den dempet belysningen trim, bruke kilder som du koblet fra i trinn 2, og Skift lyspæren.

•Vri på den elektriske strømforsyningen innfelt lys ved å slå bryteren på i elektriske hovedpanelet.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid for at strømmen er av området du arbeider i å unngå elektrisk støt.