Hvor å fastsette en huset dørhåndtak som holder komme av

November 25

Over tid, kan et hus dørhåndtak løsnet og kommer ut. Dørhåndtak huset vil fortsette å komme, selv etter å sette håndtaket igjen. Låsemekanismen på dørhåndtak huset svikter å riktig åpne og klinke døren. Problemet er vanligvis resultatet av en manglende eller løs skrue i huset døren plate. Du kan spare penger ved å reparere dette problemet i stedet for å kjøpe en ny dør eller leie en snekker.

Instruksjoner

•Examine huset døren håndtere for eksterne skruer. Fjern skruene for å løsne helt dørhåndtak.Hvis det er ingen eksterne skruen, hold utsiden av huset dørhåndtak fortsatt og slå innsiden hånd med klokken. Skru ut den med en fast, men ikke ekstreme, mengde kraft. Skru innsiden døren håndtak helt og fjerne den.

•Fjern huset døren platen med en skrutrekker. Fyll ut alle skruehullene med kitt. Tillate putty å kjøre et par timer. Erstatt platen etter putty tørker.Stasjonen i skruene med en makt-skrutrekker. Bruk en metall og tre vurdert epoxy eller superglue hvis det bruker ikke skruer, men bare klikker på eller lysbilder av. Påfør et tynt lag til plate støtte og fast hold den mot døren i tre til fem minutter.

•Sett huset døren håndtak bitene tilbake på plass. Arbeid i motsatt rekkefølge for å erstatte alle deler.

•Apply en skrue skapet væske skruen hvis håndtaket har en ekstern skrue, følge produktet instruksjonene. Bruk en stjernetrekker og vri skruen med urviseren til den stopper snu. Tillat tre 12 timer før du bruker dørhåndtak tillate skruen skapet tørke helt.

Tips og advarsler

  • Test for å sikre at dørhåndtak er funksjonelle og ikke lenger løs. Du må erstatte fullt dørhåndtak hvis du fortsatt har problemer.
  • Unngå å stramme skruene med strippet tråder. Bytt ut alle skruene på huset dørhåndtak.