Hvor å fastsette en hjem AC som ikke fungerer

August 30

Hvor å fastsette en hjem AC som ikke fungerer

Ikke noe er ganske så tilfredsstillende de varme sommermånedene enn en kjører klimaanlegget. Frustrasjonen kan stige raskt når klimaanlegget slutter å fungere uten noen forklaring. Hvis klimaanlegget er regelmessig betjenes av deg selv eller en profesjonell, kan reparasjonen være så enkelt som rengjøring eller utfører feilsøkingstrinnene for å finne en defekt del. Feilsøking selv å finne lett-å-fastsette problemer vil spare deg mye penger i service reparasjoner.

Instruksjoner

•Kontroller at kondensatoren på utsiden av hjemmet er koblet til en fungerende socket.

•Trekk sikring blokken fra avstengning klimaanlegget boksen på utsiden av hjemmet og inspisere sikringer for underskriver av glohet. Bringe sikring blokk til en jernvarehandel for testing og har erstattet defekte sikringer.

•Kontroller at termostat er satt til en temperatur kjøligere enn luften i rommet. Inspisere termostaten for de riktige innstillingene og at det er "aktivert." Kontroller alle feil ikoner på termostaten ansiktet i brukerhåndboken. Skifte batteriene hvis enheten ikke fungerer i det hele tatt.

•Kontroller Kondensatet pumpe på enheten og trekk ut reservoaret. Øse ut vannet hvis den er full. Litt klimaanlegg vil ikke slå på hvis enheten er full.

Tips og advarsler

  • Kall elektriske selskapet for å se om du har registrert deg for en lav pris plan. Under høy aktivitet, kan elektriske selskapet stenge strømforsyningen til klimaanlegget å hindre høye kostnader.