Hvor å fastsette en glatt flis

May 4

Om inne din hjem, i rom som kjøkken og bad, eller utvendige terrasser eller balkonger, kan glatt fliser være en sikkerhetsrisiko. Vanligvis utendørs fliser er spesielt laget for å være sklisikre selv i regn og andre dårlig vær, men hvis du har fliser som helst i hjemmet som føler så glatt de er usikre, kan du rette dem slik at de er tryggere å gå på. Flere produsenter gjør ikke glatt belegg nettopp for dette formålet.

Instruksjoner

•Mop brikkene med en våt mopp å fjerne smuss og rusk fra overflaten. Gå over områder fastsittende smuss med en myk-bristled rengjøringsbørste å fjerne vanskelige flekker patcher. La gulvet luften tørr for et par timer for å sikre at det er helt tørr eller tørk overflaten med håndklær hvis du vil fremskynde prosessen.

•Fyll Badeværelset belegg i en maling skuffen og bruk anbefalt applikatoren for belegg du vil bruke. Lam ull maling rullene er ofte anbefalt for ikke glatt belegg.

•Apply ikke glatt belegg på glatte flis overflaten med lange slag med valsen, så hvis du søker maling eller flekker. Når du skal fylle rullen med belegg, dyppe den i maling kjelen og starte med valsen på slutten av den siste delen av belegg påføres på gulvflaten. Rull til belegget allerede brukes på gulvet et par inches før du fortsetter langs gulvet for å fjerne striper i belegget.

•Bruk en pensel bruke Badeværelset belegget på kantene av flisene å hindre belegget fra å få på de omkringliggende veggene eller noen inventar som de berører.

•Let belegg forblir på flislagte overflaten for tiden produsenten anbefaler. Når den anbefalte mengden tid passerer, tørk belegg som forblir på gulvet fra overflaten med tørr filler.