Hvor å fastsette en garasjeport som holder snu

April 5

Hvor å fastsette en garasjeport som holder snu

En garasjeport som holder snu når du prøver å lukke den med åpneren kan ha et enkelt problem eller et stort problem som krever profesjonell service. Døråpner garasjen har flere sikkerhet sensorer på plass for å hindre skade eller skade skal noe hindre døren som det avslutning. Sikkerhet sensorene er følsom og noen ganger krever noen små justeringer. Ødelagt kilder eller skadet spor krever en profesjonell opplæring i vedlikehold garasje komponenter.

Instruksjoner

•Kontroller små LED lys på sikkerhet sensorene nederst på garasjeporten spor. Begge lysene skulle være tent. Tørk av eye linse hvis en av lampene ikke belyse. Løsne vingeskruen sikre sikkerhet sensor øyet som ikke er belyse festebraketten. Flytt øyet opp og ned etter behov til LED lyser jevnt. Stram vingeskruen for å sikre sikkerhet sensoren.

•Kontroller døren fjærer for å sikre de ikke er brutt. Ødelagt springs føre den fulle vekten av døren til gjelder døråpner armen, som resulterer i åpneren snu retningen. Hvis du har brutt kilder, kan du kontakte en leverandør av døren for å erstatte våren. Garasjeporter er tunge, og bør ikke brukes med brukket fjærer.

•Trekk krisen slipp ledningen koble garasje døren arm trikken fra åpen vogn forsamlingen, akkurat som du ville om strømmen gikk ut. Operere døren manuelt for å sikre at det ikke er bindende i sporene. Hvis døren binder under reisen, trykk på baksiden av spor braketten nærmeste binding området med en hammer. Dette gir vanligvis plass frigi døren. Hvis døren fortsetter å binde, kontakt en døren tjenesten profesjonell å kilder eller store justeringer til døren spor.

•Koble garasje døren trikken til åpen vogn, Hvis døren ikke er bindende overalt. Plasser en stigen bak garasje døren åpen og finne ned force grense justeringen. Ned force grense justeringen er vanligvis nær to grensen skruene.

•Vri ned kraft justeringsskruen 1/8 slå klokken med en flat skrutrekker. Operere døråpner garasje med en fjernkontroll eller bryteren veggen. Gjør at døren åpner og lukker en komplett syklus. Fortsette å justere ned kraft etter behov til døren stenger uten tilbakeføring.