Hvor å fastsette en frossen utenfor tappekran som sprakk bak murstein

September 18

Utvendig vann kraner som sitter på siden av huset kan bli offer for minusgrader, med mindre de er en frostfritt modell som er fri for lekkasjer. Hvis vannet innsiden tappekran eller vann linjen fryser om vinteren, kan utvidelse av vannet som det fryser briste tappekran eller rør inne i huset. Ved å fjerne gamle kranen og installere en frostfritt modell, kan du fortsatt bruke kranen i minusgrader uten frysing.

Instruksjoner

•Følg rør som fører til kranen utenfor fra inne i huset til du finner en utkobling ventil. Urviserne til Valves håndtak å kutte strømmen av vann til skadede røret.

•Fjern skruene på kranen kroppen som feste den på utsiden av huset. Klemme en skiftenøkkel på baksiden av kranen og gjør den mot klokken for å skru ut kranen og dens tilknyttede rør fra vannforsyning røret inne i huset. Har en annen person klemme en pipe skiftenøkkel til delen vannforsyning rør i huset som ikke ble skadet for å holde den stasjonære mens du fjerner kranen.

•Measure diameteren på vannforsyning røret inne i huset så du kjøpe en samsvarende frostfritt tappekran. Sett inn den nye vann tappekran og tilknyttede røret gjennom hullet på utsiden av huset hvor gamle kranen ble installert.

•Gå inne i huset og Merk om den nye kranen festet rør overlapper tilførselen linjen inne i huset, og måle mengden av eventuelle Overlapp. Fjerne kranen og avskåret mengden overlapping med en baufil før du erstatter kranen.

•Stram komprimering montering mellom kranens pipe og vannforsyningen linje med en pipe skiftenøkkel. Bore pilot hull på siden av huset hvor kranens anker hull sitte, så presse veggankere hullene.

•Stasjon skruer gjennom åpne hullene i kranen og inn i veggen ankere, stoppe når skruene som holder kranen sikkert på plass. Slå vann linjen utkobling ventilen håndtaket mot klokken til den stopper, gjenopprette flyten av vann til kranen.