Hvor å fastsette en Flat luftmadrass

August 25

Hvor å fastsette en Flat luftmadrass

Luftmadrasser er et praktisk og komfortabelt alternativ til en vanlig madrass, men de kan våren lekkasjer fra misbruk eller produksjonsfeil, forlater du eller dine gjester uten en seng. Heldigvis er det enkelt å oppdatere en lekkasje i en vinyl luftmadrass, enten du har en lapp kit fra produsenten eller en ettermarkedet kit.

Instruksjoner

Hvor å fastsette en Flat luftmadrass

•Locate lekkasjen. Hvis lekkasjen er for liten til å bli oppdaget av syn eller lyd, senke deler av oppblåste madrassen i full badekar og se etter bobler. Eller fylle en sprayflaske med såpevann og spray madrassen. Såpevann vil boble på webområdet lekkasje. Når du finner lekkasjen, merke den med en penn eller bånd.

•Fullstendig deflate madrassen å utarbeide overflaten for lapp.

•Rengjør lekkasje området med alkohol eller andre milde renere. La området tørke helt. Hvis oppdateringen kit inneholder et verktøy eller sandpapir for roughing opp vinyl overflate, forsiktig gni området rundt hullet.

•Trim patch (om nødvendig) overlappe hullet av ca en halv tomme på alle sider. Bruke selvklebende på madrassen og patch, sørge for å dekke hele overflaten av oppdateringen. Vent til limet å bli litt tacky, og trykk oppdateringen over hullet. Hold eller klemme det i flere minutter. La selvklebende tørr helt. Sjekk instruksjonene på selvklebende beholderen for anbefalt tørketid.

•Inflate madrassen. Spray såpevann rundt oppdateringen. Hvis boblene vises rundt kantene, er lekkasjen ikke fullstendig lukket. Trimme et nytt plaster som vil helt dekker den første oppdateringen, og gjenta trinn 2-5. Hvis den nye oppdateringen sel lekkasjen men madrassen fortsetter å miste luft, er det en annen lekkasje.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper en luftmadrass, kan du se om det har en vinyl oppdateringen kit. Hvis ikke, vurdere å kjøpe et kit på forhånd for en maskinvare- eller sportsbutikk.