Hvor å fastsette en fast dørlås

October 14

Hvor å fastsette en fast dørlås

Dørlåser inneholde noe komplisert mekanismer som kan jam av mange grunner. De påvirkes av temperaturen, og kanskje ikke fungerer i iskaldt vær. Videre forårsake fuktighet tumblers rust og bli stakk. Hvis låsemekanisme fungerer, men det er fortsatt vanskelig å slå nøkkelen, være deadbolt justert med strike plate, jamb. Ingen av disse problemene er alvorlige, og de kan alle være fast med et par håndverktøy og noen smøremiddel.

Instruksjoner

•Kontroller at du bruker den høyre-tasten. Hvis det er en kald dag, og nøkkelen vil ikke gå inn i låsen eller ikke slå, etter blåser på det og prøv på nytt. Hvis det ikke fungerer, eller du ikke kan få lock for å slå i varmt vær, har nøkkelen grader, spesielt hvis det er ny. Spre litt sot på tasten og sett den inn i låsen og fjerne den. Noen deler av nøkkelen som ikke har sot er gni mot mekanisme, så slipe dette ned med en fil.

•Spray tråd smøremiddel skyves inn i nøkkelhullet hvis deadbolt er vanskelig å slå når døren er åpen. Dette vil løsne innskudd på metalldeler som hindrer nøkkelen slår. Du kan også presse litt grafitt i hullet, eller støv noen på nøkkelen. Så sette inn nøkkelen og slå det noen ganger å arbeide grafitt i mekanismen.

•Kontroller justeringen av deadbolt mot streiken på jamb hvis låsen er vanskelig å slå når døren er lukket eller døren ikke lås på alle. Bruk en arkiv å utvide hullet på streiken, eller fjerne streiken med en skrutrekker og flytte det på jamb. Du må utvide mortise i skogen under streiken når hvis du flytte den. Bruk en meisel til dette.

•Fjern dekselet plate og stram de sett-skruene som holder lockset sammen hvis den beveger seg når du slår nøkkelen. Hvis en av skruene er brutt, erstatte den.

•Disassemble og fjern det hele lockset Hvis nøkkelen er fortsatt vanskelig å slå. Spray hele mekanismen med spray smøremiddel og vente i minst 10 minutter før du re-installere den.

Tips og advarsler

  • Noen ganger er årsaken til en fast deadbolt en feiljustert eller ut-av-torget. Hvis gapet mellom døra og jamb er vinklet, deretter døren ikke firkantet. Juster hengslene slik at døren er rett.
  • Holde litt spray smøremiddel i garasjen, særlig hvis du har problemer med din lås, så du ikke bli låst ut av huset.