Hvor å fastsette en fallende gips tak

January 16

Fikse en gammel gips tak som faller ned kan kreve noen omfattende reparasjoner, eller kanskje krever fullstendig utskifting av gamle gipsen med sheetrock. Først, må du vurdere omfanget av skaden og avgjøre om det er en lekkasje eller fuktighet problem opp på loftet.

Instruksjoner

Hvor å fastsette en fallende gips tak

•Kontroller at det er ingen lekkasje i taket som forårsaker at gipsen kommer ned. Uansett hva du trenger å gjøre nå, må noen nødvendige tak reparasjoner gjøres for å sikre alt over taket er tørr. Noen ganger tidligere lekkasjer eller bare alderdom gjør at gipsen mislykkes. Ansette en roofer hvis du trenger å gjøre noen reparasjoner til taket.

•Understand hvor gamle dreiebenk og gips ble opprinnelig gjort. Tynne strimler av tre kalt dreiebenk ble spikret i rader til pigger og taket bjelkene. Over dette ble spredt et lag mørtel, ofte med hest hår eller selv kylling fjær blandet i å gi den styrke og fleksibilitet. Dette var tørt, bygningsarbeider spre et tynt lag av kalk gips. Denne veggen systemet var mye vanskeligere og mer slitesterk enn moderne gips sheetrock vegger, men det var en lang og kostbar prosess gjort av sanne håndverkere. Få mennesker vet i dag hvordan du gjør gammeldags gips arbeid. Det overveldende flertallet av moderne vegger og tak er gjort med sheetrock, felles sammensatte og tape. Hvis hjemmet er av spesiell historisk betydning, kan det være verdt å finne noen som kan gjøre en sann gips reparasjon. Men de fleste reparasjoner kan gjøres ganske godt av lapp i sheetrock.

Hvis skaden er begrenset til et lite område. du kunne bare lapp det området i sheetrock, tape og gjørme. Fjern alle løse eller puss fra taket. Du vil sannsynligvis dekker området nedenfor med plastfolie eller drop kluter. Klippe et rektangulære eller firkantede område så kan du klippe et stykke sheetrock å passe. Du vil utsette lathe, så prøv å fjerne puss tilbake til et tak bjelke slik at du kan feste den sheetrock på bjelke stedet for å forlate det hengende bare skrus i dreiebenk.

•Bruk verktøyet kniv scorer overflaten av puss langs en konstruksjon så dypt som mulig. Bruk deretter hammer og meisel eller kitte kniven forsiktig fjerne gamle gips i som rett en linje som du kan.

Kjøp riktig tykkelsen av sheetrock. Den vanlige 1/2-tommen sheetrock kan være for tykk og vil være høyere enn den opprinnelige overflaten. Sheetrock er tilgjengelig i 3/8-tommers tykkelse, som kan fungere bedre. Måle høyden på omkringliggende taket puss så nøyaktig som mulig.

•Skjære den sheetrock å passe, og skru den på bjelkene. Plass skruene seks inches hverandre langs bjelkene for en sikker patch.

•Fyll gjørma panne med sparkelmasse (ofte kalt mud). Bruke seks-tommers gips kniven, lå en god seng av gjørme langs sømmer. Klippe båndet til riktig lengde og legge den inn i gjørma ved å trykke i fast med gips kniven. Oppdateringen over skruen gropene også. La denne tørr i 24 timer. Det kan krympe mye.

•Bruk en 10-tommers gips kniv, gå over sømmene igjen med felles sammensatte, denne gangen uttoning ut så smidig som mulig. Siden dette er en tynnere pels, tar det mellom fire og åtte timer tørke. Hvis du er veldig bra, to strøk kan være tilstrekkelig og vil sand glatt. Hvis du søker en tekstur over reparasjon, vil to strøk være nok. Når tørr sand det glatt og du gjør teksturen. Hvis taket er glatt, er sjansene du må en tredje lyset "touch" strøk av søle til ser virkelig bra.

Hvordan å henge et helt nytt tak over den gamle.

•Dekk gulvet og eventuelle gjenværende møbler med plastfolie eller drop kluter. Fjerne de verste områdene av løs gips fra taket.

•Bruk en stud finder til å finne alle taket bjelkene og merke dem langs taket.

•Sett tre furring strimler høyre over gamle gipsen langs bjelkene med 2-tommers skruer. Kjør furring strimler rundt kanten av hele taket der taket møter veggen. Dette gir deg et rammeverk henger nye sheetrock rett over dårlig taket.

•Hang nye sheetrock til furring strimler, etter trinn 6 til 8 ovenfor.

Tips og advarsler

  • Ikke gjør denne arbeide i nærheten barn. Holde barna vel fra området når du fjerner gamle gipsen. At minst noen av de gamle lag av maling vil være bly-basert, og du ønsker ikke å utsette barn til å lede. Holde arbeidsområdet ren og støvsugd.
  • Aldri sett ubrukt gjørme tilbake til opprinnelige bøtte som du kan forurenser det med tørket materiale. Avhende det inn et søppel kan eller bag, ikke ned i vasken.