Hvor å fastsette en fallende dør

March 31

Hengslene er nøkkelen til å holde en dør riktig i sin dørkarmen. Hvis hengselet løsner eller skruene trekke ut av skogen, døren starter sagging og kan selv faller fra ett hjørne. Dette er et problem som krever umiddelbar handling, er det ikke et problem som vanligvis trenger profesjonell intervensjon. Fikse en fallende dør bare krever noen grunnleggende byggematerialer og litt tid.

Instruksjoner

•Spør en hjelper å løfte døren slik at den passer riktig inn i rammen med hengslene stilt opp til hullene i dørkarmen.

•Kontroller hull i rammen som hengslene fest. Hvis hullene er skadet, lim dem med en epoxy å styrke området rundt kantene. Dette fornyer styrken i skogen rundt hullet så det kan igjen støtte en skrue og vekten av døren. Vente flere timer for epoxy tørke før du fortsetter.

•Drill hengslene tilbake inn i hullene i rammen med en litt større skrue enn det som tidligere ble brukt på døren. Større skruen sikrer at hengselet festes tett til rammen og døren passer sikrere resultatet. Et annet alternativ er å coat flere tannpirkere med polyvinylacetat lim og deretter hammer dem forsiktig inn i hullene å gi en strammere passform mot skruene.

•Åpne og lukke døren flere ganger for å sikre at den passer ordentlig i rammen.

Tips og advarsler

  • Hvis hull i rammen er dårlig strippet eller skadet, hengslet må fjernes fra døren og deretter reattached flere inches høyere eller lavere så kan nye hull bores inn i rammen. Ta nøyaktige mål hvis går denne ruten å sikre døren fortsatt henger riktig i rammen før redrilling hengslene.