Hvor å fastsette en falleferdig konkret innkjørsel

August 31

Konkrete oppkjørselen hjem tar mye misbruk. Det er utsatt for elementene hver dag. Betongen vil sprekke over tid og må opprettholdes for å holde den i god form. Ellers oppkjørselen begynner å smuldre og deler av det må erstattes. Heldigvis kan den typisk gjør-det-yourselfer reparere en konkret innkjørsel med noen grunnleggende verktøy og noen forsyninger. For store områder må du kanskje leie en skrens loader.

Instruksjoner

•Kontroller oppkjørselen for skadede områder. Bruk en svart markør for å merke alle flekker som må fjernes og erstattes. Fest en kritt linje rundt de dårlige situasjoner. Don vernebriller, støvmaske og hørselsvern.

•Plasser en rett, 8-fots lengde på ett av seks ved kritt linjen. Styret vil fungere som en guide for cut-off betongen så for å følge.

•Start betongen så og scorer den konkrete 1/4-tommen dypt. Gå langs en av seks og holde bladet ved tre. Holde styret seg og scorer en rett linje i betongen. Flytte styret og fortsette å score alle kritt linjene.

•Fjern den en-av-seks og kuttet betongen helt. 1/4-tommers poengsummen vil bidra til å holde sagblad i sporet som du kuttet, sikrer en rett linje. Kuttet forbi skjæringspunktet for linjene til å kutte hele veien gjennom betong, som bør være ca 4 inches tykke.

•Score den konkrete 1 tommen dyp innenfor området fjernes. Dette vil gjøre det lettere å bryte den retning scoret. Hit betong med en slegge og det bør bryte i mindre biter, som vil bli lettere å fjerne. Bruk en skid loader for å fjerne større stykker fra innen reparasjon, eller bryte dem opp med slegge.

•Drill 1/2-tommers hull i sidene av kuttet betong, 6 inches dypt, bruke en hammer drill og en 1/2-inch mur borekronen. Space hullene 12 til 16 inches hverandre. Hullene er for montering i armert betong som vil binde den ny betongen til gamle betongen.

•Trykk på 12-tommers lengde 1/2-inch rebar hullene i sidene av kuttet betong. Klipp og plassere betong netting reparasjon området. Mesh vil styrke betongen når den helles. Kuttet netting med bolt-cutters eller heavy-duty wire cutters.

•Still et en-av-seks bord langs en kant i betong reparasjon som ikke har eksisterende betong rammen reparasjon. Hammer innsatsen i bakken langs innramming styret, 16 inches hverandre, for å holde den på plass. Nail brettet i tre innsatsen etter å sjekke at den øvre kanten av bordet er på nivå med eksisterende betongen.

•Plasser plast betong avstandsstykker maske under ledning. Avstandsstykkene sikre at ledningen vil være i betongen og ikke sitter nedenfor. Hell sement i området reparasjon og la det stå i ca 15 minutter. Avslutt lett dra en push-kosten over overflaten. Dette vil gjøre betongen tryggere ved å gi mer trekkraft.