Hvor å fastsette en dryppende Delta Washerless tappekran

September 16

Din dryppende Delta tappekran er ikke bare irriterende, men også koster deg penger på vannet ditt regningen. Fikse en dryppende Delta washerless tappekran avhenger av washerless tappekran eier du. De to vanligste typene er ballen kranen og keramisk plate patron Kranen. Ball var den første washerless tappekran produsert av de fleste store merker, inkludert Delta, og er anerkjent av ballen på slutten av stammen. Keramisk plate er utskiftbare patron. Reservedeler for Delta washerless kraner er tilgjengelig på oppussing centers.

Instruksjoner

Ball tappekran

•Start av to vannforsyningen ventilene under kjøkkenvasken. Slå på kranen håndtaket å løslate alle gjenværende vann i linjen, og slå kranen tilbake av igjen. Finne skruen som fester håndtaket til toppen av kranen. Skruene er ofte under kurven av håndtaket. Fjern skruen med en Phillips-skrutrekker, og trekk i håndtaket av kranen.

•Twist kran hetten mot klokken med fingrene. Tappekran hetten er det som sitter mellom håndtaket og toppen av tuten base. Fjern cap og trekke kranen tut av resten av kranen.

•Drei senterkoppen som omgir ballen stammer mot klokken med fingrene, og trekke den fra kranen. Løft ballen stammen med fingrene, og satt ballen stammen. Fjern fjærer og seter i bunnen av kranen med en liten flat-head skrutrekker. Gummi seter vises i bunnen av kranen hulrom. Kildene er på baksiden av kranen setene.

Sette inn nye kilder inn i nye tappekran setene. Kildene passer inn i bunnen av setene. Sett inn setene i hullene i bunnen av kranen hulrom, setter siden våren først. Bruke en tynn film av petroleum gelé over på o-ringene på utsiden av stykket kranen tut basen passer over med fingeren.

•Still ballen stammer tilbake til kranen hulrom. Skru senterkoppen tilbake til kranen hulrom. Skyv tuten base over kranen til bunnen av bunnen er flush med toppen av tappekran base.

•Thread kran hetten på toppen av tut base før det er hånden stramt. Skyv håndtaket på plass og fest den med sikre skruen. Snu vannforsyning tilbake på og teste tappekran operasjonen.

Kassetten platetypen

Slå av vannforsyningen, og fjerne kranen håndtaket. Skru lokket fra toppen av kranen med fingrene.

•Fjern panseret ermet som omgir keramiske platen med en slip-joint tang. Trekk samlingen keramisk plate rett ut av kranen. Ta keramiske platen til butikken og matche det ny ettall mot gamle platen. Dette sikrer du kjøpe det korrekte skiven for Delta kranen.

•Sett nye platen forsamlingen kranen. Det vil bare gå på en måte. Tråd panseret ermet i kranen kroppen rundt keramiske platen.

•Thread dekselet tilbake på kranen før det er hånden stramt. Installer håndtaket og fest den med sikre skruen. Slå på vannforsyning og sjekk at kranen.