Hvor å fastsette en dobbel håndtak svanehals kjøkkenvasken kranen hodet

August 29

Hvor å fastsette en dobbel håndtak svanehals kjøkkenvasken kranen hodet

Fikse en kjøkkenkran selv kan gi deg en følelse av stolthet og gjennomføring, for ikke å nevne at dette vil spare deg penger. Fikse en dobbel håndteres svanehals kjøkken tappekran er ikke vanskeligere enn fikse andre typer tappekran, spesielt hvis problemet er i hodet, og ikke i trykk. I de fleste tilfeller er det så enkelt som å fjerne noen deler, rense dem og sette dem igjen sammen.

Instruksjoner

Identifisere problemet

•Examine kranen. Kranen hodet problemene kommer i bare tre grunnleggende varianter: lekker, skade eller flyt. Kranen hodet lekke oftest under regjeringen i stedet for sin base. Skaden kan være alt fra en bøyd eller bulkete svanehals, til en som er brukket helt. Flyt problemer bety vanligvis en svak utslipp eller en som er misvisende.

•Pinpoint problemet. Hvis problemet er en lekkasje, vil det vanligvis skje under skapet, som betyr fjerne alle de andre tingene som er lagret der, tørking området grundig og gjøre en inspeksjon med en lommelykt. Hvis lekkasjen er også langsom å se, sette et papirhåndkle under den til å identifisere hvor lekkasjen kommer fra. De fleste lekkasjer kommer med kraner, ikke hodet. Hvis problemet er skade på hodet eller nakken, er det generelt klart og i de fleste tilfeller, løsningen vil være å erstatte delen som er blitt skadet. Flyt problemer er nesten alltid knyttet til kalk eller kalsium buildup i strålesamleren.

•Velg en handlemåte. I de fleste tilfeller, uavhengig av bestemt problemet, er tappekran reparasjon noe de fleste huseiere kan håndtere på egen hånd hvis de velger. Hvis ikke, en profesjonell rørlegger kan kalles for å komme inn og fikse det i stedet.

Få de riktige delene og verktøy

•Få riktig dokumentasjonen for kranen din. Selv om det ikke er alltid mulig, hvis du kan få den opprinnelige dokumentasjonen som følger med kranen din du har et langt enklere tid med reparasjonen. Ikke bare vil du vite hvor alt er, du vet hvilke verktøy og deler ville behøves forhånd slik at du slipper å kjøre fram og tilbake til jernvarehandelen flere ganger.

•Få riktig verktøy. Hver tappekran er forskjellig og noen krever unike verktøy. Noen svanehals kraner, krever for eksempel en 1/16-tommers Allan fastnøkkel til å fjerne tappekran håndtak.

•Få de riktige delene. Mens enkelte deler, som skiver eller O-ringer er det samme for mange merker av kraner, andre deler, for eksempel patroner for komprimering kraner, er unikt ikke bare en bestemt produsent, men en spesiell tappekran. Dette gjelder også for goosenecks; mens noen er utskiftbare, er andre ikke. Hvis du vil erstatte hele halsen, ta den med deg når du går til jernvarehandelen å kontrollere delene som vil skruen i verk under er identiske.

Fastsette eller erstatte den defekte delen

•Ta ut den defekte delen. Hvis problemet er en lekkasje, og du er sikker på at det skyldes hodet, er den eneste måten å fikse det å fjerne det hele svanehals. De fleste modeller, kan du gjøre dette ved fatte svanehals med begge hender og slå i mot klokka før det skiller fra av vasken bolig. Samme tilnærming kan tas hvis svanehals er bøyd eller brukket.

Fleste problemer med kranen hodet er på grunn av strålesamleren, som er den lille skjermen som skrus på munningen av kranen hodet. De fleste av dem kan skrus for hånd. Bare hold det med tommelen og pekefingeren, og slå den i retning mot klokken. Hvis det er på for stramt, kan du prøve dekker den med en klut håndkle og deretter bruke en lett berøring med en tang.

•Rengjør eller erstatte delen. Hvis problemet er hodet lekkasje, erstatte skive eller O ring der den kobles til kampen. Hvis svanehals er brutt, også erstatte skive eller O ring før skru en ny svanehals på plass. Hvis problemet er med flow, suge din strålesamleren i eddik i 24 timer og så skrubb det med en tannbørste.

•REINSTALL delen. Hvis problemet er med svanehals, skruen det igjen etter erstatter skive eller O ring, eller gjøre det samme for en ny svanehals. Strålesamleren går tilbake på samme måte som den kom ut. Nå opp under kranen munnen og skru den tilbake på plass.

Tips og advarsler

  • Med noen tappekran vedlikehold, hvis noe ikke slår det virker som det skal, er det sannsynlig at du enten bruker feil verktøyet eller slå det galt.
  • Aldri bruke tang på bart metall når du arbeider med avløp.
  • Når reparasjon tappekran deler som har en vaskemaskin eller O ring, alltid sette en ny, selv om det ikke virker som den trenger det.
  • Ta lekkasjer under kabinettet langt mer alvorlig enn lekkasjer som dryppe ned vasken, fordi vann under kan forårsake råtnende og mold buildup.
  • Stramme nøtter, skrue, kan bolter eller strålesamleren hus for mye skade kampen, vanligvis krever flere reparasjoner.