Hvor å fastsette en dobbel Flush toalett som fortsetter å kjøre

August 2

Toaletter utstyrt med dobbel flush teknologi brukerne valget mellom to ulike mengder vann som brukes for hver flush. En knapp tillater bruk av en mindre mengde vann for å skylle ned flytende avfall; en annen knapp bruker mer vann for å skylle toalettet, å tømme ut fast avfall. To toalett er fremdeles utsatt for visse reparere problemer som påvirker også andre toaletter, inkludert kjører når de ikke brukes. Reparere konstant driften og spare på vann regninger.

Instruksjoner

Slå av vannet på toalettet. Tvinn stopp ventilen, plassert på gulvet eller veggen bak til venstre på toalettet, helt til høyre.

•Flush toalettet så vann avslutter tanken uten refylle det.. Løft av tank lokket.

•Start tanken lokk opp ned. Tvinn låsemutteren nederst på knappen større mot klokken hvis toalettet holder kjører etter at du har presset knappen større. Løsne låsemutteren nederst på knappen mindre hvis det fortsetter å kjøre etter at du har presset knappen mindre.

•Start stangen kommer fra låsemutteren halvparten urviserne. Trekk til låsemutteren.

•Fjern fylle ventil cap hvis justerer stangen stopper ikke toalettet kjører. Følg instruksjonene for toalettet ditt bestemte fylle ventil, men du fjerne ofte hetten av litt å trykke ned på det og vridning mot klokken.

•Hold en liten beholder, for eksempel en cup, over toppen av fyll ventilen. Tvinn stopp ventilen til venstre for tre til fem sekunder, og vri den tilbake helt til høyre. Gjenta denne prosessen tre eller fire ganger, og ender med stopp ventilen slått helt til høyre.

•REINSTALL dekselet på Fyll ventilen. Installere tank lokket, så slå stopp ventilen til høyre. Tillate tank påfyll med vann, og trykk knappen flush som førte til toalettet stadig kjøre, for å kontrollere at den tømmer og stopper.

Tips og advarsler

  • Hvis toalettet holder kjører, slå av vannet, skylle toalettet og fjerne fyll ventilen. Rengjør gummitetningen som fungerer som en forsegling på bunnen av ventilen. Hvis toalettet fortsetter å kjøre, erstatte fylle ventil.