Hvor å fastsette en dobbel dør som ikke lukkes tett

March 11

Hvor å fastsette en dobbel dør som ikke lukkes tett

Doble dører kan mislykkes å klinke riktig av mange grunner. Hvis dørene er nylig hang, kan mortise for hengslene ha blitt kuttet for dypt forårsaker dørene være for langt fra hverandre til å klinke sikkert. Eldre dører kan ha falt ut av stilling på grunn av stiftelsen settling eller hevelse og krymping av tre fra fuktighet og temperaturendringer. Det kan ta flere forsøk på å justere og justere dører å finne årsaken til problemet.

Instruksjoner

•Examine hengslene. Åpne dørene og ta en kikk på hengslene på toppen av dørene til se hvis de har jobbet seg løs. Trekk igjen skruene slik at hengselet sitter tett i mortise, og så se hvis dørene svinge fritt uten wiggling rundt.

•Bytt hengsel skruene med lengre skruer å trekke dørene tilbake i justering hvis hengslene ikke er ordentlig. Hvis dørene er for langt fra hverandre for låsen å fange, løsne hengslene og sett tre eller plast mellomlegg mellom hengselet og mortise flytte dørene litt nærmere sammen.

•Løsne skruene på streik platen og låsen noen svinger og deretter justere dørene for å se om de klamrer seg. Sett små mellomlegg mellom mortise og streik platen hvis nødvendig. Erstatt streik platen og låsen med et større sett hvis de er fortsatt litt for langt fra hverandre, eller hvis de er slitt.

•Reposition streik platen, om nødvendig. Hvis må realigned låsen og strike plate, fylle hullet med tre kitt og vente på den tørke ordentlig i henhold til retningslinjene fra produsenten før bore nye hull. Du må kanskje meisel ut noen av mortise foreta justeringer til streik plate og låsen.