Hvor å fastsette en Delta Washerless dusj tappekran

February 1

En washerless tappekran opererer med en kassett som inneholder ventiler for å kontrollere varmt og kaldt vann. Når slått én retning, plasserer håndtaket disse ventilene å blande mer varmt vann enn kaldt vann, noe som gjør temperaturen på vannet varmere. Slår det den andre veien og ventilene er blande flere kaldt vann enn varme. Dette har to fordeler. En er bedre kontroll over temperaturen, som du kanskje har gjettet. Andre er muligheten til å bytte ut deler som er utsatt for slitasje på en rask og effektiv måte ved å bytte ut kassetten.

Instruksjoner

•Shut av vann.

•Fjern den tappekran håndtak ved å fjerne skruen på bunnen av kranen med en Allen fastnøkkel eller skrutrekker. Eldre kraner bruker vanligvis en Phillips skruen slik at de krever en Phillips-skrutrekker til å fjerne dem. Hvis det er ingen hull, har kranen et deksel på håndtaket. Ta dette av tilgang til skruen.

•Fjern panseret hetten (mutteren på kassetten) og noen ekstra deler på kassetten. Dette kan omfatte et kort eller en dekkskive (en flat skive). Skyv kassetten ut for å fjerne den.

•Sett den nye patronen i kranen og stram panseret cap. Erstatte håndtaket ved å sette det på kassetten stammen og installere skruen. Erstatte hetten hvis kranen har en.