Hvor å fastsette en brent panne

October 11

Hvor å fastsette en brent panne

Nesten alle har hørt uttrykket "ingen er perfekte." Uttrykket blir særlig når matlaging. Matlaging krever beherskelse av multi-tasking, følgende eksplisitte retninger og en god hukommelse, og fordi det krever en balanse mellom så mange ferdigheter, er det enkelt å gjøre en feil når matlaging. Dessverre, noen ganger du bare ende ikke opp med brent mat, du ender opp med brent panner også. Brenner en gryte kan være enda verre enn en brent måltid; du føler at du har permanent ødelagt noe du eier. Heldigvis kan du rette noen av de verste brannskader.

Instruksjoner

•Hold panorere over en sterk jet varmt vann. Skyll scoret vekk alle flak og alle brent stykker som er løs. Børstes lett unna hva du kan med en svamp.

•Kuleis en håndfull natron i pannen. Fyll kjelen halvveis fullt med vann. Sett pannen i ovnen din over høy varme.

•Se pan kommer til en byll. Natron og vann vil boble enormt, men hvis du har virkelig bare fylt pan halvveis, det ikke dukker opp på ovnen din.

•Start ned innstillingen komfyren lav og tillate pan småkoke i 20 minutter. Etter 20 minutter, Fjern kasserollen av varmen og la den avkjøles godt.

•Rinse pan av, Legg til litt oppvaskmiddel og stryke svidd og brent delene med en svamp. Etter å ha fullført hele prosedyren, bør du ikke ha å skrubbe.