Hvor å fastsette en avløp Air Hammer

March 4

Hvis du har hørt den dunking eller banging kommer fra din kobber rør når det blir kaldt, er du kjent med vann hammer. Mens dette kan først virke som et stort problem, er det enkelt å løse problemet med bare noen grunnleggende rørleggerarbeid skarpsindighet og ingen dyre verktøy. Med installasjon av en komprimering-stil blokken bli du ikke plaget med det slår lenger.

Instruksjoner

Slå av vannet til berørte rørene. Dette betyr ofte å slå av vannet til hele huset. Drain linjene som mulig ved å åpne alle kraner og kanalstusser. Plass en bøtte grenen før klippe til samle alle gjenværende vann. Finner grenen hvor støy skjer og finne knutepunktene nærmeste slutten av grenen.

•Skjære støyende grenen med e en tube kutter eller baufil. Skyv tube kutteren over røret og stram skruen. Slå kutteren og fortsette å stramme skruen til røret er kuttet. Avhengig av din plassproblemer og blokken du bruker, må du kutte en del 1-2 inches lang fra kobber grenen å passe blokken.

•Skru komprimering nøtter fra blokken. Skyv en mutter og ring inne det over hver ende av grenen. Dette bør gi deg to muttere mot hverandre med komprimering ringer i.

•Plasser blokken i delen kutt i grenen. Kobber i grenen bør gå inn i endene av blokken. Dette vil gi tilkoblingen nødvendig for komprimering segl å arbeide.

•Skru to nøtter på blokken. Komprimering ringen vil komprimere rundt kobber grenen som nøtter er strammet. Hånd-stram først alle tilkoblinger er riktig koplet. Bruk en fastnøkkel til å stramme komprimering nøtter en annen en til to svinger.

Slå vannet på. Sjekk for eventuelle lekkasjer - hvis du ser noen, slå vannet straks og kontroller tilkoblinger.

Tips og advarsler

  • Hvis din er lengre enn 20 fot, ta en andre avleder nær midten av grenen.
  • Kontroller at du kjøper riktig størrelse komprimering blokken før du prøver å installere det - 5/8 tommer komprimering er riktig størrelse for 1/2-inch nominell kobber rør.