Hvor å fastsette en akryl badekar

October 16

Hvor å fastsette en akryl badekar

Akryl kar er Frelseren av mange et hjem bygningen eller remodeling venture som sine kostnader, sammenlignet med sine porselen motparter, gjør mange en prosjektet gjennomførbart på et stramt budsjett. Å vite hvor å fastsette en akryl badekar vil bidra til å holde badet ser bare så fantastisk som den var da installert. Heldigvis siden fargen på akryl badekar er ikke bare en overflate belegg, men er støpt inn i selve tub er reparasjon riper og overflate sprekk lett. Du kan fikse en akryl badekar i en ettermiddag med ved ingen spesialverktøy.

Instruksjoner

•Feel scratch med fingertuppen. Hvis scratch er grunne, gjelder noen St Gel glans ett trinn renere og poleringsmaskin en ren klut og buff området med en sirkulær bevegelse til scratch er ikke lenger synlig. Hvis grunnen eller sprekk er dypere enn bare overflaten, gå til neste trinn.

•Wrap et stykke 1500 grus sandpapir rundt din sliping blokk og våt sandpapir med vann. Sand scratch eller sprekk før det er ikke lenger synlig. Kontroller at du ikke følger bare linjene av skaden, men sand overflaten rundt, også, så delen pusset selv og ikke utgjør en kanal.

•Tørk noen grus av pusset området.

•Apply turtle voks polering sammensatte (Merk: ikke bruk auto voks av samme merke men polering sammensatte bare) til applikatoren svamp med kan og gni over overflaten med små sirkulære bevegelser. Vente 15 minutter og deretter buff til en høy glans med en ren klut.

Tips og advarsler

  • Å fornye hele badekaret, sand badekaret og bruke den Turtle voks polering sammensatte hele overflaten.
  • Aldri bruke noe for å rengjøre en akryl badekar som inneholder tynner eller acetones i sine ingredienser. Disse kan stripe finish av akryl og gjøre det enklere å skade.