Hvor å fastsette drenering i et lite område av et verksted

May 1

Stående vann kan være et stort problem i yards. Komprimerte leire jord er vanligvis skyldige. Som mer vann samler på toppen, forbindelser problemet selv faktisk komprimering jord ytterligere. En fransk avløp systemet er den enkleste måten å fikse drenering i et lite område av et verksted. Dette vil spre vannet fra lav området over et stort område. Som vannet er spredt, vil det tappe inn i det omkringliggende jorden.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Dig kort skyttergravene vei fra lav området du renne. Ideelt vil du om lag 8 til 10 skyttergravene med hvert blir ca 10 fot lang. Bruke et linjenivå, kontroller skyttergravene banen ned fra nullpunktet.

•Purchase 4-tommers plast perforert avløp rør fra din lokale oppussing butikken. Kontroller at den har en haug med små åpninger i det gjennom hele lengden. Dette er hvordan vannet vil få tilgang til dreneringsrør.

•Lay rør i skyttergravene, starter i lav-området. Du bør ha 8 til 10 rør sprikende fra et senterpunkt. Sette skjermer på endene av røret i lave området. Dette vil holde sedimenter fra flyter inn i røret.

•Backfill skyttergravene med vasket stein til dybden av et par inches. Dette vil opprette et tomrom rundt røret og tillater vannet å strømme inn.

•Fyll resten av grøften med jord og reseed gresset. Du skal nå se at stående vann problemet er nå løst.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en bratt karakter på eiendommen din, kan det være mulig å grøft én linje fra lav området til et lavere på eiendommen. Vannet vil strømme gjennom røret og søler ut på det nederste området. For dette må du la den "Avslutt"-siden av røret utsatt.
  • Ikke mål noen avløp mot ditt hus eller foundation. Dette kan forårsake vann å sikkerhetskopiere til ditt hus og/eller kjeller.